Първа дигитална печатна машина за етикети на Xeikon в България

3763

Моделът 3050 Digital Press е инсталиран в ловешката печатница Дъга.

Г-н Николай Димитров, собственик на печатница Дъга, заяви: „Ние винаги сме предоставяли качествени продукти на нашите клиенти, базирани на съвременните технологии. За да отговорим на нуждите им за качествени етикети, инвестирахме в Xeikon Digital Press. Нашите основни изисквания са качество, гъвкавост и уникални характеристики, а Xeikon 3050 отговаря на всички тях.

Това е първата инсталация на дигитална машина за етикети в България и ние ще можем да предложим на нашите клиенти уникални решения. Тъй като машината е ролна, с променлива ширина до 50мм, това ни позволява да отпечатваме и етикети за вино, и опаковки. Това дава възможност за безпроблемен цветен печат върху различни медии.

Възможността за печат с бял цвят върху прозрачни медии ще ни даде възможност да стъпим на нови пазари.

Също така можем съвсем лесно да се справим с променливи данни като последователни номера, баркодове и т.н. И всичко това – с отлично качество. „

С новата машина и дейността на печатниза Дъга можете да се запознаете и на ВИНАРИЯ – 2012 г. от 15.03 – 18.03.2012 Международен панаир Пловдив Палата 10 Щанд 10A2

Xeikon 3050 е ролна дигитална машина с възможност за печат на ширини от 250 до 516 mm върху медии като PP, PET, винил, самозалепващи материали, хартия и картони от 40 до 350 гр/м2. Дигиталната машина печата със скорости до 9,6 м/мин и максимална резолюция 1200dpi. Xeikon 3050 работи с QA-I тонер, които отговаря на международните изискванията за пряк и непряк контакт с храни.

xeikon печатница дъга

Повече за техническите характеристики на Xeikon 3050 Digital Press можете да видите тук: Xeikon 3050 Digital Press

За България дилъри на Xeikon N.V. и Nipson са Адванст Диджитъл Солюшънс България ООД и Криейтив Център ООД. Контакти на фирмите можете да намерите тук:

Адванс Диджитъл Солюшънс
гр. София, 1618
ул. Вихрен 39А, вх. Г, ет.4, ап. 73
Тел.: 0886/ 61 37 60
www.advanced-digital.ro

Криейтив Център ООД
гр. София, 1142, бул. „Фритьоф Нансен“ № 37А
Тел.: 02/ 846 33 76
Тел.: 02/ 846 33 92
www.creativecenter.bg

Адванс Диджитъл Солюшънс

Източник: xeikon.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.