Първи брой на 4Publishing

1887

Браво на студентите от курса по Книгоиздаване от Факултета по журналистика на Софийския университет, които издадоха свое списание. Първият му брой излиза през декември 2009 по идея на проф. Петранка Филева, ръководител на катедра История и теория на журналистиката, и студентите от Книгоиздаване, випуск 2010. Проектът е годишен, с некомерсиална цел и студентите от този випуск, ще го предадат на следващия.

Вместо да чакат нещата да се случват, студентите са направили своя първи опит в книгоиздаването. Съвсем сами.

Разбира се, всички добри идеи имат нужда от финансова и логистична подкрепа и е чудесно, че има кой да им помага. Хората и фирмите, повярвали в работата на студентите са: д-р Ангел Манчев от Мобилис, Галина Цонова от Булгед, Георги Александров от Егмонт България, Йордан Антов от БАРД, Николай Илиев от Web Success, Петър Ванчев от Store.bg и Теодора Атанасова от Tea Design.

Вярваме, че списанието ще има своя успех, защото следим отблизо работата на студентите в блога им и сме убедени, че знанията и мотивация винаги биват възнаградени. Да не забравяме, че най-хубавите и силни проекти са тези, които се правят с некомерсиална цел, от единия ентусиазъм и любов към спорта, в случая – към книгоиздаването.
4Publishing
Списанието можете да разгледате тук.

Интернет портал за печатни технологии.