Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство

1484
Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство

Най-важната информация в безплатно издание.

 

48 страници с полезно съдържание за типовете фирми на пазара, най-търсените специалисти и техните заплати. За дизайна се доверихме на Сфера дизайн, а за печата – на Булгед

Тиражът е 500 бройки и част от него беше раздаден на изложителите по време на рекламното изложение Copi’s и текстилното TMT Expo.

Тази информация няма да намерите на друго място, тъй като тя се базира на реалния опит на Dotbrain.eu от работата с над 200 фирми в печата за последните две години.

 

 

Ще ви предложим и информация за заплащането в други браншове, която се базира на мащабното национално проучване на нашите партньори  Джоб тайгър и техния инструмент Заплатомер.

Подготвили сме и няколко материала, които хвърлят светлина върху някои специфики в работата  при предпечата на опаковки и етикети – там, където работят най-добре платените специлисти. Също и за една професия, която се появи в последните години с бума на дигитализацията в печата – оператор на дигитална печатна машина.

 

Обръщаме специално внимание и на младите кадри, които се обучават в графичната индустрия у нас и в Европа. Ще ви предложим и данни от задълбоченото проучване на международната организация на графичната индустри Intergraf за обучението на кадрите, както и поглед върху образованието в тази област у нас. Събрали сме и практична информация за актуалните стажантски програми на Агенция по заетостта.

Искрено благодарим на нашите рекламодатели и партньори, които се включиха в изданието.

Със Саванто подготвихме полезен материал за дигиталното печатно оборудване на Canon и лесната работа с него.  Делян Манолов разказва как се променя работата на операторите на тези машини. Прочетете какво споделиха и доволните клиенти на Саванто – Университетско издателство към УНСС, Direct Services и Печатница Симолини 94.

 

Заедно с Paperworld подготвихме полезна статия как до подготвите екипа си за участие в международно изложение. Тема, все по-актуална и свързана с малко познатия термин в бранша Employer Branding. За последното са се погрижили нашите партньори от Джоб тайгър  които дават ценни съвети на работодателите как да привличат младите хора.

 

С BNP Paribas събрахме няколко ценни съвета за спестяванията като продължение на щекотливата тема за заплатите и тяхната роля като мотиватор за работа.

В изданието ще видите и рекламните страници на Булграфика и тяхното печатно оборудване с марка Комори, както и продуктовите предложения на Полистор и Графотрейд.

 

Ако желаете да ви изпратим безплатна бройка от изданието, изпратете ни имейл-заявка на office@dotbrain.eu  

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.