Разролване на фолиа и хартии за полиграфията от ЕМА ООД

3716
Разролване на фолиа и хартии за полиграфията от ЕМА ООД

ЕМА ООД предлага продажба и разролване на налични в склада роли самозалепваща хартия, офсет, вестникарска хартия, опаковъчен картон и др., както и разролване на роли, предоставени от клиента.

 

 

С разролващата машина Cason предоставя висококачествено разролване на самозалепваща хартия, хартии за полиграфията и фолиа. Материалът може да бъде с минимална дебелина от 20 микрона и максимален грамаж до 300 гр./м2.

Максималната ширина на входящата рола е до 1700мм, максимален диаметър – 1600мм. Максимална тежина – до 2 тона. Изходящите роли могат да бъдат с минимален размер 50мм, максимален диаметър – 1000мм и общо тегло на пренавиваните роли до 1000 кг. 

 

За контакти:
ЕМА ООД, офис гр. Варна
Бул. „Владислав Варненчик“ 281 А
Западна промишлена зона (Винпром Димят)
Тел.: 052 50 21 20
GSM: 0887 001 253

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.