Райс се премести в нов офис в София

3100
Spread the love

Доставчикът на производствени решения за печатници и рекламни агенции, професионални скенери за книги и др. покани гости и клиенти в нов шоурум.

Доставчикът на офис и производствени печатни решения Райс откри новия си офис в София с Дни на отворените врати през изминалата седмица. Гостите имаха възможност да се запознаят с различни модели на нови производствени дигитални машини, цветни и монохромни, скенери за книги.

inline_457_../images/news/rais-otkrivane.png

На снимката: Мария Павлова /управител на Райс/                      На снимката: Демонстрация на скенер на i2s

Откриването на шоурума беше отбелязано с коктейл за партньорите и клиентите на Райс. Акценти бяха три производствени цветни системи за печат на Xerox, както и скенерите за книги от i2s Digibook до формат А2.  

Задоволство от партньорството с Райс изказа генералният директор на Ксерокс България – Юлиян Григоров, а гостите имаха възможност да видят последни модели дигитални машини на Xerox.

Повече да моделите на Xerox – спецификации и специални цени можете да видите тук. 

 

Специалнo предложениe за най-новата цветна преса от Xerox C75

Промоционални условия за покупка на Xerox WC 7830

Специалнo предложениe за цифрова монохромна производствена система Xerox D95A 

inline_929_../images/news/rais-julian.png

На снимката: Юлиян Григоров /генералeн директор на Ксерокс България/  

 

Скенерите от серии eScan– решения за обществено ползване и Copibookпроизводствени решения за дигитализация до формат А2, показани в шоурума са предназначени за дигитализация на фондовете на библиотеки в училища, университети и държавни учреждения. Скенерите предлагат лесно, бързо и интуитивно сканиране, автоматичен фокус и преглед на сканираните страници в реално време.

 

Компанията i2sDigibook/ бе представена по време на коктейла от Сабрина Рой, регионален мениджър продажби.

 

Райс е ексклузивен представител на i2sDigibook за България и може да се похвали с около 80 процента пазарен дял в продажбата на такъв тип скенери.

inline_9_../images/news/rais-sceneri.png
На снимката: Сабрина Рой /мениджър продажби i2s/   

 

Откриването на офиса беше повод, освен за демонстрация на оборудването и за приятен коктейл.

inline_208_../images/news/rais-ofis.png

Сред гостите присъстваха и клиенти, които споделиха впечатления за работата си с Райс.

inline_419_../images/news/rais-biblioteka.png

На снимката: Анета Дончева /зам. директор на Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“/

inline_863_file:///C:/Documents%20and%20Settings/1/Desktop/rais/rais-gosti.pnginline_210_../images/news/rais-gosti.png

На снимките вляво: доц. Тодор Попнеделев /зам. декан на Исторически факултет на Софийски университет/, снимка вдясно: Димитър Минев, /Национална библиотека, Пловдив/ с Мария Павлова, Райс

 

Повече за Райс ЕООД вижте тук:

гр. София 1680
ул. „Невестина скала“ №18 /партер/
Тел.: 02/ 974 37 57
Тел.: 0700 17 507

www.rais.bg

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър