Warning: getimagesize(../images/news/rais-otkrivane.png): failed to open stream: No such file or directory in /home/prepress/new.printguide.info/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306

Райс се премести в нов офис в София

3125

Доставчикът на производствени решения за печатници и рекламни агенции, професионални скенери за книги и др. покани гости и клиенти в нов шоурум.

Доставчикът на офис и производствени печатни решения Райс откри новия си офис в София с Дни на отворените врати през изминалата седмица. Гостите имаха възможност да се запознаят с различни модели на нови производствени дигитални машини, цветни и монохромни, скенери за книги.

райс - откриване на офис в софия

На снимката: Мария Павлова /управител на Райс/                      На снимката: Демонстрация на скенер на i2s

Откриването на шоурума беше отбелязано с коктейл за партньорите и клиентите на Райс. Акценти бяха три производствени цветни системи за печат на Xerox, както и скенерите за книги от i2s Digibook до формат А2.  

Задоволство от партньорството с Райс изказа генералният директор на Ксерокс България – Юлиян Григоров, а гостите имаха възможност да видят последни модели дигитални машини на Xerox.

Повече да моделите на Xerox – спецификации и специални цени можете да видите тук. 

 

Специалнo предложениe за най-новата цветна преса от Xerox C75

Промоционални условия за покупка на Xerox WC 7830

Специалнo предложениe за цифрова монохромна производствена система Xerox D95A 

юлиян григоров, генерален директор на ксерокс българия

На снимката: Юлиян Григоров /генералeн директор на Ксерокс България/  

 

Скенерите от серии eScan– решения за обществено ползване и Copibookпроизводствени решения за дигитализация до формат А2, показани в шоурума са предназначени за дигитализация на фондовете на библиотеки в училища, университети и държавни учреждения. Скенерите предлагат лесно, бързо и интуитивно сканиране, автоматичен фокус и преглед на сканираните страници в реално време.

 

Компанията i2sDigibook/ бе представена по време на коктейла от Сабрина Рой, регионален мениджър продажби.

 

Райс е ексклузивен представител на i2sDigibook за България и може да се похвали с около 80 процента пазарен дял в продажбата на такъв тип скенери.

скенери от серията i2s Digibook
На снимката: Сабрина Рой /мениджър продажби i2s/   

 

Откриването на офиса беше повод, освен за демонстрация на оборудването и за приятен коктейл.

райс откри офис в софия

Сред гостите присъстваха и клиенти, които споделиха впечатления за работата си с Райс.

анета дончева, национална библиотека св. св. кирил и методий

На снимката: Анета Дончева /зам. директор на Националната библиотека „Св. Св. Кирил и Методий“/

На снимките вляво: доц. Тодор Попнеделев /зам. декан на Исторически факултет на Софийски университет/, снимка вдясно: Димитър Минев, /Национална библиотека, Пловдив/ с Мария Павлова, Райс

 

Повече за Райс ЕООД вижте тук:

гр. София 1680
ул. „Невестина скала“ №18 /партер/
Тел.: 02/ 974 37 57
Тел.: 0700 17 507

www.rais.bg

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.