Регистрацията за Fespa 2015 вече е отворена

1682
Регистрацията за Fespa 2015 вече е отворена

Шоуто ще се проведе от 18-и до 22-и май в Кьолн, Германия.

Fespa 2015

 

Посетителите ще могат да се регистрират до 17-и май за безплатен пропуск за Fespa 2015, както и за три други събития: European Sign Expo, Fespa Fabric 2015 и Printeriors 2015. Регистрацията става на www.fespa2015.com. 520 глобални изложителя вече са потвърдили присъствието си на изложението и организаторите са уверени, че общият брой ще надхвърли 700. Очакваният брой посетители е 250 000.

За момента събитието, заедно с European Sign Expo, заема почти 66 000 кв. м. Това означава, че на хартия площта му е с 2500 кв. м. по-голяма от тази на Fespa 2013 в Лондон. Практически разликата е по-голяма, защото някои от елементите на шоуто са изнесени в покрит булевард близо до залите, което осигурява допълнително пространство за изложителите. Подобно на шоуто в Лондон, Fespa в Кьолн ще включва три основни зони: Fespa Screen, Fespa Digital и Fespa Fabric. Темата на събитието е „Открий вселената си от печат“ и тя е базирана на графика, свързана с изследването на космоса.

Шоуто ще включва образователно съдържание, което все още е в процес на разработка. За пръв на Fespa ще има еднодневна конференция посветена на индустрията за декорация и по-точно съчетаването на печат и интериорен дизайн.

Маркетинг мениджърът на Fespa Lynda Sutton каза: „Вселената на печата се разширява, с всеки изминал ден се разработват все повече технологии, приложения и решения. Fespa 2015 създава възможност за доставчиците на печатни услуги да изследват вселената на печата.“

Източник: 2015.fespa.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.