Рекламна агенция Дея се оборудва с нова линия за производство на твърди корици

1498
Рекламна агенция Дея се оборудва с нова линия за производство на твърди корици

Доставчик на оборудването е фирма Графотрейд.

 

Рекламна Агенция Дея ЕООД  обнови машинния си парк  по проект „Повишаване на енергийна ефективност и подобряване конкурентноспособността “ за   доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на технологична линия за производство на корици твърда подвързия, подлепване и пресиране с телата.

Трите машини – Дарикс, Костанца и Бордино бяха  избрани след  избор с публична покана. Машините са много подходящи за малки и средни тиражи и са на много разумни цени за високото качество на изделията, което предлагат. Графотрейд ЕООД ги достави и инсталира през месец август 2018г.

С тези  нови машини Рекламна Агенция Дея ЕООД вече могат да контролират качеството и времето за довършителни операции  на огромен диапазон от продукти за своите клиенти, което неминуемо ще доведе до още по- цялостно отговаряне на нуждите на плагежоспособния вътрешен и външен пазар.

Фирма Графотрейд ЕООД е официален представител за България и на италианския производител САМЕД Иновационе. 

 

Всички печатници, които искат да са конкурентни чрез инвестиции в качествени  и многофукционални довършителни машини в областта  на полиграфията са добре дошли да потърсят решение от Графотрейд ЕООД

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.