Рекламна къща и печатница Ивел стил М се оборудва с автоматична перфорираща машина

1201
Рекламна къща и печатница Ивел стил М се оборудва с автоматична перфорираща машина

Машината е предназначена основно за производството на тефтери и работни календари.

 

Новото оборудване дава възможност за перфориране 80 000 листа/час.
Перфорация 3:1, 2:1 и за класьори.

Като допълнение към полуавтоматичната машина за поставяне на метален гребен оборудването ще направи възможно изпълнението на по-големи поръчки за по-кратки срокове.
Двете машини заместват между пет и седем души в производството, а с увеличения капацитет на работа Ивел стил М могат да са полезни и на колеги за дупчене и/или поставяне на метален гребен.

 

С идването на календарния сезон идва и новата колекция на собствената линия тефтери от рециклирани хартии – Forest collection. Клиентите могат да избират от целогодишно поддържани на склад тела за тефтери без дати от колекцията като Ивел стил М асемблира кориците според заявката. Кориците могат да бъдат от рециклиран картон; картон с имитация на дърво; хартия, произведена от рециклирана биомаса от растителни продукти – кафе, картофи, царевица, киви, череши, грозде и др.

Затворения цикъл на производство позволява бързо асемблиране с корици по избор от базовата колекция или индивидуален дизайн. Има и опция за добавяне на аромати за печат на лого или друг елемент на всяка страница от тефтерите.

 

По време на рекламното изложение Copi’s, което се провежда от 2 до 4 октомври 2018, можете да видите не само тефтерите на Ивел стил М, но и богатите каталози със сувенири, екологични продукти, пишещи средства, текстил, продукти за грижа за здравето и още много продукти, които могат да бъдат брандирани. Линк към каталозите тук.

 

За повече информация и поръчки:
Телефон: +359 2 9291345
Мобилен:: +359 888 615995
Факс: +359 2 9297381
Email: office@ivel.org

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.