Рекорден брой посетители, изложители и площ на Labelexpo Europe

1258
Рекорден брой посетители, изложители и площ на Labelexpo Europe

Шоуто, проведено в Brussels Expo от 29-и септември до 2-и октомври е отбелязало ръст в броя на посетителите от 12.4% спрямо 2013 и е привлякло 35 739 души.

Labelexpo Europe

 

Посетителите на шоуто, което се провежда на всеки две години, са били от 146 държави, най-масово е участието от Великобритания, Германия, Франция, Италия и Белгия. Събитието отчита и увеличаване с 19,6% на изложителите от други континенти. С 34 566 кв. м. площта на изложението е нараснала с 11,65% спрямо 2013. Броят изложители се е увеличил от 600 на повече от 650.

 

Labelexpo Europe претендира, че е най-голямото изложение за производителите на етикети и опаковки в света. Нововъведенията, които бяха представени на него, включват печатната машина Optima 820 от Soma Engineering, първата в света дигитална печатна система с модулни решения за довършване DCS 340 от Gallus и нови цифрови печатни системи от производители като EFI, Epson и Screen. HP изложи Indigo 20000 и WS6800.

Директорът на Labelexpo Global Series Milburn каза: „Обратната връзка беше феноменална и много производители отчетоха рекордни продажби и интерес.“

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.