Рекорден брой посетители на FESPA China 2014

1476
Рекорден брой посетители на FESPA China 2014

Събитието, което се проведе от 19-и до 21-и ноември 2014 в Гуангджоу, Китай, е имало 11 667 индивидуални посетители.

FESPA China 2014

 

Ръстът е с 23% спрямо първата FESPA China през 2013 в Шанхай. По време на трите дни на изложението, броят посещения достигнал 15 166, като той включва хора, които са присъствали в повече от един ден, за да видят международни и местни доставчици, които показват технологии и приложения за сито, дигитален и текстилен печат. С над 500 изложителя, събитието от миналата година е с над 30% по-голямо от това през 2013. Посетителите са били от 91 държави, докато през 2013 са били представени 76 страни.

Nigel Steffens, съветник на борда на FESPA, коментира: „Страхотно е да видиш такъв нарастващ интерес към FESPA China и ние сме развълнувани, от развитието на събитието и аудиторията му, които го превърнаха в най-голямото FESPA China и CSGIA изложение до момента. С всяко събитие FESPA надграждаме досегашните, за да сме сигурни, че отговаряме на изискванията на днешните представители на графичната индустрия. С броя посетители в Гуангджоу е лесно е да се разбере, че азиатските печатници ценят събитията на FESPA, за да видят технологичното развитие и да получат достъп до образователно съдържание, което ще им помогне да развият бизнеса си.“

Източник: whattheythink.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.