Рекордни приходи за EFI от първото тримесечие

1508
Рекордни приходи за EFI от първото тримесечие

За тримесечието, приключило на 31-и март 2015, компанията е отчела приходи от 194,6 милиона долара, ръст от 3% спрямо същия период за 2014.

„Балансираното портфолио и управление на компанията ни позволиха да докладваме за рекордни приходи от първата четвърт и значителни печалби, въпреки сериозното въздействие на чуждестранните валути,“заяви Guy Gecht, изпълнителен директор на EFI. „Уменията на екипа на EFI постоянно да разработва нови и иновативни технологии за екосистемата на EFI, продължава да разширява пазарната ни ниша и едновременно с това помага на клиентите ни по целия свят да печелят повече.“

Нов финансов директор

Компанията обяви и че бордът на директорите е избрал Marc Olin за финансов директор на компнията. Marc постъпи в EFI през 2003, когато компанията придоби PrintCafe, на която той беше изпълнителен директор. В EFI, Marc Olin е заемал поста старши вицепрезидент и генерален мениджър на производствения софтуер, както и като оперативен директор и изпълняващ длъжността финансов директор.

Marc Olin

На снимката: Marc Olin

Източник: efi.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.