Рекордни продажби от един милион литра мастила реализираха EFI

1272
Spread the love

От EFI заявиха, че са постигнали рекордните продажби на UVмастила през първите единадесет месеца за 2012.

Според компанията това отразява нарастващата популярност на решенията ѝ за широкоформатен печат и печат на тясна рола, които дават възможност за реализиране на разнообразни творчески идеи, поддръжка на различни материали и възможност за прилагане в различни области.

„Рекордните продажби от над един милион литра мастила с UV сушене за единадесет месеца затвърждава позицията на EFI като лидер в мастиленоструйния сегмент с надеждни, ценово ефективни и екологични мастила,“’ коментира Scott Schinlever, старши вицепрезидент и генерален мениджър на мастиленоструйните решение на EFI.

„Достигането на тази стойност е поредната индикация, че EFI произвежда качествени мастила, които се съчетават с технологиите за широкоформатен печат, които увеличават печалбите като изпълняват кратки тиражи с превъзходно качество на печат и висока скорост. Във Великобритания имаме 12 последователни тримесечия с ръст от 20% на базата на същия период за предишната година, което показва, че клиентите, които използват нашите технологии имат ръст в бизнеса си“, добави Schinlever.

inline_368_/images/2013-01-07.jpg

Източник: w3.efi.com 
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.