Русе прес с обновен уебсайт

1747
Русе прес с обновен уебсайт

Русенската печатница вече има ново и актуално присъствие онлайн.

„Защо повечето сайтове на печатници не работят?” – интересна статия, която беше публикувана в точния за нас момент! Всеки човек, всяка фирма, всичко, движено от човешки фактор си има своя момент, или както сме свикнали да чуваме „на точното място, в точното време”.

мултикомерс уебсайт

Нашата история, тази на „Мултикомерс” ЕООД започна през не толкова далечната, но и не толкова близка 1997 година. От тогава до сега, нашата печатна база „Русе прес” извървя дълъг и нелесен път, и през цялото това време ние целеустремено разширявахме и модернизирахме производствената си база, машинния парк, инвестирахме в качество и ресурси.

И не спираме до тук, напротив, поставихме началото на едно ново направление и с гордост ви представяме изцяло обновената визия на нашата интернет страница: www.rusepress.com

А, дали сме успели да постигнем всичко, което е описано в цитираната по-горе статия, вие сами ще прецените!

Източник: Русе прес

Вижте Мултикомерс с нова машина за луксозни опаковки.

Вижте изпълнение на проект за нова машина.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.