САРК Дизайн и Инженеринг на 15 години

2391
САРК Дизайн и Инженеринг на 15 години

В края на м. ноември, САРК Дизайн и Инженеринг ООД отбеляза точно 15 години от поемането и изпълнението на първата си поръчка за изработка на обемни стикери.

Оттогава досега, дейността на фирмата е насочена само и единствено към този продукт. От 2003 година, нашите обемни стикери си имат регистрирано в Патентното Ведомство на РБългария търговско име – Кристал пласт.

 

doming_w3n2

През годините сме работили с удоволствие с над 400 клиента и сме произвели милиони квадратни сантиметри обемни стикери. Имаме директни клиенти от Швейцария, Франция, Англия, Дания, Холандия, Гърция, Черна гора, а индиректно – чрез български партньори, наши стикери са стигали до Германия, Испания, Япония, САЩ.

Със сигурност има места и държави, за които и ние не знаем. 15 години не са много, но са достатъчни, за да можем да кажем, че това, което създаваме – го правим най-добре и си пожелаваме да бъде така в следващите поне 15 години.

 

sark_domed_labels_5lfg

 

За контакти:

гр. Стара Загора
ул. Калояновско шосе 16
Тел./Факс: 042/ 642 088

info@sark-bg.com

Профил в каталога.

 

Екипът на Printguide.info благодари на САРК Дизайн и Инженеринг за отличното сътрудничество и успешна съвместна работа през годините. Пожелаваме ви да празнувате още много 15 годишни юбилеи.

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.