САРК Дизайн и Инженеринг с обновен фирмен сайт

1623
САРК Дизайн и Инженеринг с обновен фирмен сайт

Фирма САРК е добре позната с обемните стикери Crystal Plast®, които произвежда вече повече от 15 години.

В обновения фирмен сайт можете да намерите информация освен за познатия основен продукт, така и за обособените като съпътстващи продукти с обемен стикер – значки, ключодържатели, баджове, магнити. Особено внимание е отделено на това да се подчертаят основните предимства на обемните стикери Crystal Plast®, произвеждани от фирмата.

Запитване с конкретни параметри за всеки един от продуктите – разновидности на обемни стикери, съпътстващи продукти с обемен стикер и комплект за изработка на обемни стикери, може да се направи от съответната страница.

Важен раздел в сайта е обособен като Полезно. В него се продължава традицията настоящите и бъдещи клиенти да бъдат предварително и добре информирани за това как да направят поръчка, на какви изисквания трябва да отговарят техните проекти, както и на какво да обърнат внимание при получаването на техните готови обемни стикери.

Ето и линк към обновения сайт: sark-bg.com

САРК Дизайн и Инженеринг ООД
гр. Стара Загора 6000
ул. Калояновско шосе 16
тел./факс 042 64 20 88
мобилен: 087 513 88 10

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.