Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 08.12.2016

1870
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 08.12.2016

Постоянно се търсят книговезци, ситопечатари, резачи на прав нож, търговци на печат и печатни продукти, предпечатари оператори на цифрови машини и др. Вижте акцентите на предлаганите позиции тук:

Акцент на предлаганите свободни длъжности от Dotbrain.eu:

Оператор на машина за твърди корици
За длъжността се изисква кандидатът да има опит. Работата е на смени по 8 часа. Заплащането е по договаряне над 1500 лв.

Специалист предпечатна подготовка
Нашият клиент е търговска компания в областта на строителството. Необходим и е специалист предпечатна подготовка, който да отговаря за техните рекламни материали. Работата е оформление и адаптации на листовки, брошури, каталози, етикети, брандиране на обекти и автомобили.   

Оператор дигитален печат
Длъжността е за оператор на тясноформатна дигитална машина от висок клас. Длъжността е подходяща за хора с и без опит на подобна длъжност. Задължително условие е кандидатите да имат някакъв опит в областта на предпечатната подготовка. 

Оператор CTP
От кандидатът не се изисква опит на подобна длъжност. Изисква се основна компютърна грамотност, средно техническо образование. Стартово заплащане 700 лв.

Помощник печатар на ролна офсетова машина
Работата е на смени по 8 часа, опитът не е задължителен , но е предимство. Стартово заплащане 700 лв. Локация: София, Дружба. 

Всички актуални обявени 27 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • книговезки за ръчен труд
  • книговезки за работа на машини и др.
  • оператори широкоформатен печат
  • ситопечатари
  • щанцьори
  • търговци на печат и печатни продукти

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Довършителни процеси в печатница за дигитален широк формат
Кандидатът има над 10 годишен опит с довършителни процеси в цифрови печатници. Ламиниране, каширане, рязане, монтажи, лепене на фолио и др.
София

Печатар широкоформатен дигитален печат
Кандидатът има 4 годишен опит в работата с 1.6 и 3 метрови машини. Солвентни, на водна база и латексови. Търси работа като оператор на широкоформата дигитална машина.

Технолог офсетов печат
Кандидатът е с опит в офсетовия печат на опаковки. Бил е на ръководни длъжности като началник цех офсетов печат и организатор производство (управление на повече от 100 човека). Показа отлични резултати на тестовете на dotbrain.eu за Технолог офсетов печат.

За да видите всички кандидати за работа, които може да ви препоръчаме кликнете тук: www.dotbrain.eu

Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява , да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал или да тествате избрани от вас кандидати, да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители. Моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 40
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 72
Преминали тестовете ни: 281
Можем да ви препоръчаме: 18 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 208
Регистрирани потребители: 768

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.