Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.01.2017

2461
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.01.2017

Търсят се ситопечатари, оператори на ВШМ, оператори на широкоформатни печатни машини, технолози, акаунти и мн. др.

Акцент на предлаганите свободни места за работа от Dotbrain.eu:
Ситопечатар (стажант)
Обявата е за София. Позицията е много подходяща като платен стаж за желаещи да се развиват в областта на ситопечат. Предлага се много добро обучение и добро заплащане след приключване на обучението.

Ситопечатар
Позицията е за София за хора с опит в ситопечата. За позицията са подходящи и хора работили като офсетови печатари.

Оператор на книговезки машини (ВШМ)
Позицията е за голяма пловдивска фирма. Добра стартова заплата. Предпочита се човек с дори минимален опит в довършителните процеси.

Оператор на цветна дигитална машина
Позицията е за София, добра стартова заплата и за хора с малък или никакъв опит. Отлична за длъжността заплата за специалисти.Работата е редовна смяна.

Технолог офсетов печат
Работата е за София, редовна смяна. Сред задълженията са изготвяне на ценови оферти и проследяване на производствения процес, включително издаване на продукцията.

Печатар на офсетова машина
Работата е за района на Пазарджик. Осигурен е транспорт. Работа на двусменен режим. Машините са половин и цялоформатни.

Акаунт в печатница
Кандидатът трябва да има поне минимален опит както акаунт в печатница или рекламна агенция. Работното място е с отличен колектив и на комуникативно място в кв. Дружба. Стартовата заплата е според опита на кандидата.

Оператор широкоформатни машини
Работата е редовна смяна със сравнително малко натоварване като печат, рязане на плотер и каширане на плоскости. Около 5-10 кв метра дневно. Стартово заплащане 800 лв.

Всички актуални обявени 27 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • книговезки за ръчен труд
  • книговезки за работа на машини и др.
  • оператори широкоформатен печат
  • ситопечатари
  • щанцьори
  • търговци на печат и печатни продукти

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148
 
 
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.01.2017

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Книговезец
Книговезец с голям опит в ръчна работа и работа с машини. Много добри резултати на тесва на Дотбрейн.

Специалист електронни монтажи
Кандидатът е с дълъг опит в подготовката на електронни монтажи със специализиран софтуер и проверка, и подготовка на файлове за печат.

Акаунт и търговец
Кандидатът е с опит в калкулациите и продажбите на различни печатни продукти основно на чуждестранни клиенти. Познава печатните и довършителните процеси. Много добро ниво говоримо и писмено на два езика.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът има опит в подготовката за печат на периодични печатни издания. Няколко годишен опит в дизайна и подготовката на файлове за офсетов печат, ситопечат и широкоформатен дигитален печат. Подготвял е файлове за щанци, клишета за сухо преге и топъл печат. В задълженията му е влизала поддръжката на фирмени уеб сайтов е и др.

Конструктор на опаковки и дисплеи
Кандидатът има практически опит в конструирането на картонени опаковки и рекламни дисплеи от велпапе и микровелпапе. Познава печатните и процеси. Има познания в предпечатна подготовка и много добър резултат на тестовете на dotbrain.eu.

Графичен дизайнер
Кандидатът има желание да работи като графичен дизайнер в голяма рекламна агенция. Има 4 годишен опит в печатница и е Adobe Certified Expert Photoshop CS6. Има много добри резултати на тестовете на Dotbrain.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът има голям опит в печатници. Познава основните процеси и необходимите изисквания за подготовка на файлове за тях. Има добър резултат на тестовете на Dotbrain.eu.

Довършителни процеси в печатница за дигитален широк формат
Кандидатът има над 10 годишен опит с довършителни процеси в цифрови печатници. Ламиниране, каширане, рязане, монтажи, лепене на фолио и др.

Печатар офсетов печат
Печатар офсетов печат с опит на офсетови машини Dominant, Manroland и Heidelberg, едноцветни, двуцветни и четирицветни. Умения за работа с прав нож, копирами, проявителни машини, както и основен опит в работата с машини за довършителни процеси.

Оператор широкоформатен печат
Кандидатът има двегодишен опит като оператор на широкоформатни машини, принтери и плотери. Сред задълженията му до сега са влизали дейности като подготовка на файловете за печат и участие в довършителните процеси.

Технолог офсетов печат
Кандидатът е с опит в офсетовия печат на опаковки. Бил е на ръководни длъжности като началник цех офсетов печат и организатор производство (управление на повече от 100 човека). Показа отлични резултати на тестовете на dotbrain.eu за Технолог офсетов печат.

Специалист предпечатна подготовка в издателство
Кандидатът има дългогодишен опит в издателства и печатни издания като графичен дизайнер, предпечатар, кооординатор и технически редактор. Има високо ниво на познанията в спецификата на подготовката за печат на печатните издания.

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 40
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 82
Преминали тестовете ни: 306
Можем да ви препоръчаме: 23 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 213
Регистрирани потребители: 836

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.