Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.01.2017

2083
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.01.2017

В този период на годината Dotbrain.eu може да препоръча повече тествани свободни кандидати търсещи нова работа.

Акцент на предлаганите свободни места за работа от Dotbrain.eu:

Печатар на половинформатна офсетова машина
Обявата е за Пловдив, работи се на две смени без нощен труд. Машината е половинформатна. Необходимо е кандидатът да има опит.

Печатар сито и тампонен печат
Не е необходимо кандидатът да има опит. Предлага се обучение. Работата е редовна смяна в северозападната част на София.

Акаунт в печатница
Кандидатът трябва да има поне минимален опит както акаунт в печатница или рекламна агенция. Работното място е с отличен колектив и на комуникативно място в кв. Дружба. Стартовата заплата е според опита на кандидата.

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
Работата е редовна смяна с осигурен транспорт. Стартовото заплащане е 800 лв, а за хора с опит по договорка. Машината е Хайделберг цилиндър. 

Оператор CTP
Работа е свързана само със зареждане и обслужване на CTP и проявителната машина към него. Не е необходим опит, но са необходими основни компютърни умения. Стартова заплата 700лв. Месторабота: кв. Дружба.

Всички актуални обявени 20 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • книговезки за ръчен труд
  • книговезки за работа на машини и др.
  • оператори широкоформатен печат
  • ситопечатари
  • щанцьори
  • търговци на печат и печатни продукти

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

 

Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.01.2017

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Печатар офсетов печат
Печатар офсетов печат с опит на офсетови машини Dominant, Manroland и Heidelberg, едноцветни, двуцветни и четирицветни. Умения за работа с прав нож, копирами, проявителни машини, както и основен опит в работата с машини за довършителни процеси.

Технолог офсетов печат
Кандидатът е с опит в офсетовия печат на опаковки. Бил е на ръководни длъжности като началник цех офсетов печат и организатор производство (управление на повече от 100 човека). Показа отлични резултати на тестовете на dotbrain.eu за Технолог офсетов печат.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът има опит в подготовката за печат на картонени опаковки и процесите свързани с облагородяването им. Показа добри резултати на тестовете за оператори предпечатна подготовка на dotbrain.eu . Изключително подходящ е и за работа свързана с графичен дизайн.

Специалист предпечатна подготовка в издателство
Кандидатът има дългогодишен опит в издатесква и печатни издания като графичен дизайнер, предпечатар, кооординатор и технически редактор. Има високо ниво на познанията в спецификата на подготовката за печат на печатните издания.

Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 40
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 78
Преминали тестовете ни: 292
Можем да ви препоръчаме: 20 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 209
Регистрирани потребители: 799

Все повече работодатели се възползват от услугата ни за професионален тест на настоящи служители или кандидати за работа при тях.

Приложение на специализираната ни услуга „Тестове“:
– за проверка на познанията на настоящи служители в компанията – Работодателят получава персонален атестат за всеки тестван служител, в който се описват предимства и пропуски. Тестът е изцяло съобразен с технологиите и спецификите, които се използват във фирмата.
– за проверка на компетентност преди окончателно одобрение на кандидати за работа, които самите работодатели са подбрали

За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук:  (за регистрирани работодатели)

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.