Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 22.11.2016

1941
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 22.11.2016

Този месец акцентът в сайта са специализирани позиции изискващи много висока квалификация и познания.

Разбира се търсят се постоянно предпечатари, ножари, щанцьори, оператори на CTP и мн. др. Разберете повече за условията тук или след регистрация и кандидатстване в сайта.  

Акцент на предлаганите свободни длъжности в Dotbrain.eu:

Специалист предпечатна подготовка
Работата е динамична, обслужват се множество поръчки дневно, като работата се състои основно в проверка на файлове и сравнително опростен монтаж. Редовна смяна.  Стартовото заплащане е 1000 лв.  

Оператор дигитален печат
Длъжността е за оператор на тясноформатна дигитална машина от висок клас. Длъжността е подходяща за хора с и без опит на подобна длъжност. Задължително условие е кандидатите да имат някакъв опит в областта на предпечатната подготовка. 

Консултант печат на гъвкави опаковки
Необходими изисквания за длъжността са познаване на производството на гъвкави опаковки, много добър английски език и възможност за чести пътувания за обучение и командировки. Компанията предлага много добро заплащане и условия на труд. 

Oператор на плоскопечатна машина и рутер
Работата изисква работа на плоскопечатна машина и рутер. Необходими са познания в Adobe Illustrator. Работата е подходяща и за хора без опит в работата с машините, но познаването на софтуера е задължително. Работното място се намира в западните части на София.

Оператор CTP
От кандидатът не се изисква опит на подобна длъжност. Изисква се основна компютърна грамотност, средно техническо образование. Стартово заплащане 700 лв.

Асистент продажби в търговски отдел
Става въпрос за продажба на оборудване и консумативи за цифров печат. Позицията е подходяща както за специалист с опит , така и за хора, които искат да се развиват в тази сфера. Задължително условие е кандидатът да има шофьорска книжка и добро ниво на английски език.

Помощник печатар на листова офсетова машина
Работата е на смени по 8 часа, опитът не е задължителен , но е предимство. Офсетовата машина е цялоформатна. Стартово заплащане 750 лв. Локация: София, Дружба. 

Всички актуални обявени 31 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • книговезки за ръчен труд
  • книговезки за работа на машини и др.
  • оператори широкоформатен печат
  • ситопечатари
  • щанцьори

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Стажант акаунт или търговец
Кандидатът няма опит, има стаж в различни компании на длъжности свързани с маркетинг и графичен дизайн. Отличен английски език, завършено образование в чужбина (Магистратура).
София

Търговец дигитален печат
От Пловдив е, има опит в областта на тясноформатния дигитален печат. Длъжността му е била изцяло търговска, развиване на продукти, анализ на пазара, но може да работи и като акаунт.
Пловдив

 

Печатар офсетов печат
Печатар офсетов печат с опит на офсетови машини Dominant, Manroland и Heidelberg, едноцветни, двуцветни и четирицветни. Умения за работа с прав нож, копирами, проявителни машини, както и основен опит в работата с машини за довършителни процеси. 

За да видите всички кандидати за работа, които може да ви препоръчаме кликнете тук: www.dotbrain.eu
 

Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 22.11.2016

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява , да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал или да тествате избрани от вас кандидати, да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители. Моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 40
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 69
Преминали тестовете ни: 277
Можем да ви препоръчаме: 17 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 206
Регистрирани потребители: 754

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.