Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 31.10.2016

1461
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 31.10.2016

Dotbrain.eu предлага свободни позиции за оператори на плоскопечатни машини и рутери, оператори на цифрови машини, оператори на CTP, aсистент продажби в търговски отдел и мн. др.

Акцент на предлаганите свободни длъжности в Dotbrain.eu: 

Oператор на плоскопечатна машина и рутер
Работата изисква работа на плоскопечатна машина и рутер. Необходими са познания в Adobe Illustrator. Работата е подходяща и за хора без опит в работата с машините, но познаването на софтуера е задължително. Работното място се намира в западните части на София.

Оператор CTP
От кандидатът се изисква задължително опит на подобна длъжност. Не се налага обслужване на химията на проявителната машина. Стартово заплащане 1000 лв.

Оператор на щанцоваща машина (щанцьор)
Необходимо изискване към кандидата е да има опит на подобна длъжност. Работата е на редовна смяна. Местоположение на работата, северните части на София.

Асистент продажби в търговски отдел
Става въпрос за продажба на оборудване и консумативи за цифров печат. позицията е подходяща както за специалист с опит , така и за хора, които искат да се развиват в тази сфера. Задължително условие е кандидатът да има шофьорска книжка и добро ниво на английски език.

Оператор дигитален печат
Длъжността е за оператор на тясноформатна дигитална машина от висок клас. Длъжността е подходяща за хора с и без опит на подобна длъжност. Задължително условие е кандидатите да имат някакъв опит в областта на предпечатната подготовка. 
   
Всички актуални обявени 26 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • книговезки за ръчен труд
  • книговезки за работа на машини и др.
  • оператори широкоформатен печат
  • ситопечатари

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Книговезец – стажант
Завършва гимназията по полиграфия в момента. Търси 4 часова работа като книговезка.
София

Книговезец – стажант
Завършва гимназията по полиграфия в момента. Търси 4 часова работа като книговезка. Преминала с добър резултат тестовете на Дотбрейн.
София

Стажант акаунт или търговец
Кандидатът няма опит, има стаж в различни компании на длъжности свързани с маркетинг и графичен дизайн. Отличен английски език, завършено образование в чужбина (Магистратура).
София

Търговец дигитален печат
От Пловдив е, има опит в областта на тясноформатния дигитален печат. Длъжността му е била изцяло търговска, развиване на продукти, анализ на пазара, но може да работи и като акаунт.
Пловдив

Специалист предпечатна подготовка
Живее в Дружба, много голям опит в областта на предпечатната подготовка, специалист в опаковките. Ръководил е екипи, участвал е във внедряване на ISO стандарти.
София

За да видите всички кандидати за работа, които може да ви препоръчаме кликнете тук: www.dotbrain.eu
 
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 31.10.2016

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява , да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал или да тествате избрани от вас кандидати, да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители. Моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 40
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 65
Преминали тестовете ни: 269
Можем да ви препоръчаме: 23 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 203
Регистрирани потребители: 733

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.