Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.08.2016

1605
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.08.2016

Dotbrain.eu предлага свободни позиции за консултант производствен печат (търговец на дигитални печатни машини), специалисти предпечатна подготовка и редица позиции за довършителни процеси офсетов печат.

Акцент на предлаганите свободни длъжности в Dotbrain.eu:

Оператор на производствена машина за ламиниране
Работата е на производствена машина за ламиниране. Желанието на работодателите е да предложат работата на настоящ или бивш офсетов печатар. Предлага се обучение за преквалификация на длъжността. Заплащането е много добро и отговаря на задълженията и отговорностите за позицията.

Техник за поддръжка на печатни машини
Работата е на редовна смяна с ангажимент на кандидата да се отзовава при спешни случаи на аварии. Работата изисква отстраняване на на ел. неизправности, подмяна на електрически и електронни компоненти по печатни машини.

Специалист предпечат и дизайн
Работа е основно с предварително разработени рекламни продукти на компанията като каталози, брошури и др, при които трябва да се обновява продуктовата информация. Приоритет са уменията в предпечата и бързината на работа. Рядко се налага заснемане на нови продукти с фотографско оборудване на фирмата. Работното място е в кв. Дружба. В обявата е посочено чистото възнаграждение.

Консултант производствен печат
Основни изисквания за кандидата са да има няколко годишен опит в области като офсетов или дигитален печат, добри комуникативни умения и добро ниво на английски.  Позицията е в топ мултинационална компания оперираща на българския пазар. Препоръчвам я силно на кандидати търсещи развитие и переспективи за бъдещето си. Условия на работа – отлични. За провилите интерес мога да споделя подробна информация за заплащне и условия на труд.

Специалист предпечат
Търсят се поне 2-ма човека за длъжността. Необходим е опит и длъжността не е подходяща за начинаещи или малко напреднали. Изисква се добро ниво на английски език в четенето и разбирането на инструкции за работа. Заплащането е едно от най-добрите за длъжността предлагано в момента на пазара.
 
Началник смяна на книговезки отдел
За длъжността е необходимо кандидатът да има опит в управлението на хора на такава или подобна позиция. Работата е на дневни смени по 8 часа.

Щанцьор
Необходим е човек с опит в работата с плоски щанци. Длъжността е за София.
   
Всички актуални обявени 32 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • книговезки за ръчен труд
  • книговезки за работа на машини и др.

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Акаунт дигитален и офсетов печат
Кандидатът има сериозен опит като акаунт в печатници за широкоформатен печат и прадъкшан в няколко рекламни агенции. Според тестовете на dotbrain.eu притежава достатъчно добри познания за длъжности като акаунт в дигитални и офсетови печатници. Познава от практиката повечето печатни технологии и особено довършителните процеси за офсетов и дигитален печат.

Технолог офсетов печат
Кандидатът има сериозен опит в компании работещи в областта на опаковките. Бил е и на ръководни постове изискващи работа и управление на над 50 човека персонал.

Dotbrain може да предложи и успешно преминали тестовете печатари офсетов печат с опит и желание да работят на половин и цялоформатни четири, пет и шестцветни офсетови машини.
Изброените кандидати търсят работа в София.

За да видите всички кандидати за работа, които може да ви препоръчаме кликнете тук: www.dotbrain.eu
 
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява , да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал или да тествате избрани от вас кандидати, да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители. Моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 39
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 58
Преминали тестовете ни: 212
Можем да ви препоръчаме: 231 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 1967
Регистрирани потребители: 607

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.