Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 09.08.2016

2047
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 09.08.2016

Акцентите тази седмица са ключови позиции за търговци-консултанти на оборудване за дигитален печат и търговци – дигитален печат. Разбира се остава актуално търсенето за специалисти предпечатна подготовка. Вижте всички тук.

Акцент на предлаганите свободни длъжности в Dotbrain.eu:

Консултант производствен печат
Основни изисквания за кандидата са да има няколко годишен опит в области като офсетов или дигитален печат, добри комуникативни умения и добро ниво на английски.  Позицията е в топ мултинационална компания оперираща на българския пазар. Препоръчвам я силно на кандидати търсещи развитие и переспективи за бъдещето си. Условия на работа – отлични. За провилите интерес мога да споделя подробна информация за заплащне и условия на труд.

Търговец дигитален печат
Длъжността е за търговец познаващ в детайли особеностите на продажбата на услугата дигитален тясноформатен печат и продуктите свързани с него. Сред задълженията на кандидата ще са само и основно намиране на нови клиенти и развитие на услугата.

 

Специалист предпечат
Търсят се поне 3-ма човека за длъжността. Необходим е опит и длъжността не е подходяща за начинаещи или малко напреднали. Изисква се добро ниво на английски език в четенето и разбирането на инструкции за работа. Заплащането е едно от най-добрите за длъжността предлагано в момента на пазара.

 

Началник смяна на книговезки отдел
За длъжността е необходимо кандидатът да има опит в управлението на хора на такава или подобна позиция. Работата е на дневни смени по 8 часа.

Специалист предпечатна подготовка
Необходим е човек с опит. Сред задълженията ще са му изграждане и ръководене на отдел „Предпечатна подготовка“, проверка на файлове и монтаж. Необходими са знания в областта на контрола на цветове.

 

Щанцьор
Необходим е човек с опит в работата с плоски щанци. Длъжността е за София.

 

Резач на прав нож
Стартовото заплащане е 1000 лв. Не се работи на смени и на добра локация с достъпен транспорт. Извънредния труд се заплаща допълнително.

Помощник печатар на листова офсетова машина
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Не се изисква стаж по специалността. Първоначално заплащане 700 лв. Длъжността е подходяща ако искате да се развивате в областта на печата, а нямате опит. Вижте още тук. 

 

Печатар сито и тампонен печат
За предпочитане е кандидатът да има опит в работата в областта на печата върху сувенири (тампонен или ситопечат). Работодателите предлагат допълнително обучение за кандидатите без съществен опит.  

 

Всички актуални обявени 27 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu постоянно предлага свободни необявени в сайта места за:

  • оператори на широкоформатни дигитални печатни машини
  • книговезки за ръчен труд
  • книговезки за работа на машини и др.

За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Специалист предпечат и оператор на дигитална машина
Кандидатът се справи много добре в теста за предпечат и в познаването на печатните процеси(дигитален и офсетов печат). Основно опитът му е в проверка на клиентски файлове и работа на дигитална машина. Работи бързо, с много добри познания в Adobe Illustrator, познава терминологията и изискванията за подготовка на файлове за печат.

Технолог офсетов печат
Кандидатът има сериозен опит в компании работещи в областта на опаковките. Бил е и на ръководни постове изискващи работа и управление на над 50 човека персонал.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с опит в подготовката на файлове за печат за различни печатни и облагородяващи печата технологии.

Страньор
Кандидатът има над 20 годишен опит в странирането на периодични издания. 

Dotbrain може да предложи и успешно преминали тестовете печатари офсетов печат с опит и желание да работят на половин и цялоформатни четири, пет и шестцветни офсетови машини.
Изброените кандидати търсят работа в София.

За да видите всички кандидати за работа, които може да ви препоръчаме кликнете тук: www.dotbrain.eu
 

свободни места за работа

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява , да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал или да тествате избрани от вас кандидати, да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители. Моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 36
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 55
Преминали тестовете ни: 204
Можем да ви препоръчаме: 25 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 196
Регистрирани потребители: 592

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.