Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 26.07.2016

1741
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 26.07.2016

Най-търсени са специалисти предпечатна подготовка, при това много добре подготвени и с опит. Внимание заслужават и длъжности като началник смяна книговезки цех, резач на прав нож и др. повече от 40 обявени и необявени свободни позиции за работа. Потърсете ни за подробна информация.

Акцент на предлаганите свободни длъжности в Dotbrain.eu:

Началник смяна на книговезки отдел
За длъжността е необходимо кандидатът да има опит в управлението на хора конкретно на тази или подобна позиция. Работата е на дневни смени по 8 часа.

Помощник ситопечатар (стажант)
Длъжността е специфична и е подходяща за хора с малко или никакъв опит, но с желание за развитие в областта на ситопечата върху текстил. Стартовото заплащане е добро. Кандидатът ще получи обучение в областта на подготовката на файлове за ситопечат и технологията ситопечат като цяло. Препоръчвам я на хора желаещи да получат занаят, при това ще им плащат за това.

Специалист предпечатна подготовка
Необходим е човек с опит. Сред задълженията ще са му изграждане и ръководене на отдел „Предпечатна подготовка“, проверка на файлове и монтаж. Необходими са знания в областта на контрола на цветове.

Специалист предпечат опаковки
За длъжността е необходим специалист и не е подходяща за начинаещи или малко напреднали. Необходимо е добро ниво на английски език. Заплащането е едно от най-добрите за длъжността предлагано в момента на пазара.

Резач на прав нож
Стартовото заплащане е 1000 лв. Не се работи на смени и на добра локация с достъпен транспорт. Извънредния труд се заплаща допълнително.

Помощник печатар на листова офсетова машина
Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Не се изисква стаж по специалността. Първоначално заплащане 750лв. Длъжността е подходяща ако искате да се развивате в областта на печата, а нямате опит. Вижте още тук.

Графичен дизайнер
Сред задълженията на служителя за тази длъжност са дизайн и оформление на печатни продукти като листовки, брошури, книги, каталози и мн. др, и директна работа с клиенти. Необходимо е портфолио при кандидатстването. Основен критерий за кандидата са възможностите му в областта на дизайна(подготовката за печат се извършва от друг отдел). 

Всички актуални обявени 27 обяви вижте тук.

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu:

Специалист предпечат и оператор на дигитална машина
Кандидатът се справи много добре в теста за предпечат и в познаването на печатните процеси(дигитален и офсетов печат). Основно опитът му е в проверка на клиентски файлове и работа на дигитална машина. Работи бързо, с много добри познания в Adobe Illustrator, познава терминологията и изискванията за подготовка на файлове за печат.

Технолог офсетов печат
Кандидатът има сериозен опит в компании работещи в областта на опаковките. Бил е и на ръководни постове изискващи работа и управление на над 50 човека персонал.

Специалист предпечатна подготовка
Кандидатът е с отлични резултати в тестовете ни за предпечатна подготовка. Има опит в работата и поддръжката на web-to-print решения в дигитални печатници.

Dotbrain може да предложи и успешно преминали тестовете печатари офсетов печат с опит и желание да работят на половин и цялоформатни четири, пет и шестцветни офсетови машини.
Изброените кандидати търсят работа в София.

За да видите всички кандидати за работа, които може да ви препоръча www.dotbrain.eu кликнете тук: www.dotbrain.eu
 
https://www.dotbrain.eu/bg/job-seekers

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 36
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 54
Преминали тестовете ни: 197
Можем да ви препоръчаме: 23 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 194
Регистрирани потребители: 567

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.