Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 08.06.2016

2817
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 08.06.2016
Spread the love

Най-търсени кандидати за работа са операторите на широкоформатни машини, оператори на книговезки машини, дизайнери и др.

За първите две длъжности е възможно кандидатите да нямат съществен опит, докато за дизайнерите и особено предпечатарите са необходими сериозни познания и висока квалификация. Най-високо е заплащането предлагано за специалисти предпечатна подготовка. 

Акцент на предлаганите длъжности в Dotbrain.eu:

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
От кандидата се изисква опит поне 2 години на длъжността.  Опит в работата с RIP, преглед на клиентски файлове, обслужване на машината.  Работата е на смени. Близо до работното място има спирка на метро. Стартовата заплата е 1000 лв.

Оператор на широкоформатна машина
Работа е за кандидати с или без опит. От кандидата се изисква да работи на всички видове широкоформатни машини като плотери, ламинатори и широкоформатни принтери. Заплащането се формира според опита натрупан до момента. На тази длъжност работните места са повече от една. Препоръчвам работата както за желаещи да се развиват в тази област, така и за специалисти.

Специалист графичен дизайн и предпечат за текстил
За длъжността се изисква човек с опит в подхотовката на файлове за печат за сито и сублимационен печат. Работата е на пълен работен ден и е за гр. Пловдив.

Графичен дизайнер
Длъжността е за гр. Пловдив в голяма офсетова и дигитална печатница. Основен приоритет са дизайнерските способности на кандидатите и възможността за работа с клиенти. Много добро стартово заплащане.

Специалист предпечатна подготовка
Корекция и контрол на файлове за печат. За това от кандидата се изисква сериозно ниво на познания в софтуерите на Adobe и задължително опит при работа с Enfocus Pitstop. Възнаграждението за длъжността е високо и отговаря на всички изискванията за длъжността.

Специалист графичен дизайн и предпечат
Сред задълженията на служителя за тази длъжност са дизайн и оформление на печатни продукти като листовки, брошури, книги, каталози и мн. др, и директна работа с клиенти. Необходимо е портфолио при кандидатстването. Основен критерий за кандидата са възможностите му в областта на дизайна(подготовката за печат се извършва от друг отдел). 

Ситопечатар на автоматичен карусел
Работата е за гр. Пловдив. От кандидата се изисква опит и самостоятелна работа на автоматичния карусел. Изисква се бързина на работа. За кандидати, които не са от Пловдив се осигурява квартира за сметка на работодателя.

Оператор на машини за довършителни процеси
Работата е в една от най-добрите фирми за дигитален печат в България. Стартовата заплата е добра. Не е задължително кандидатът да има познания в областта, но е препоръчително да е с техническо образование. Длъжността се предлага само в Дотбрейн. 

Специалист предпечатна подготовка (картонени опаковки)
Сред задълженията на кандидата са проверка и корекция на клиентски файлове, подготовка на монтаж и работа с RIP на CTP. Търсят се хора от районите на София, Пазарджик и Пловдив. Осигурен е транспорт. Сред изискванията на работодателите е кандидатът да има шофьорска книжка.

Резач на прав нож
Стартовото заплащане е 1000 лв. Не се работи на смени и на добра локация с достъпен транспорт. Извънредния труд се заплаща допълнително.

Специалист предпечат опаковки
За длъжността е необходим специалист и не е подходяща за начинаещи или малко напреднали. Необходимо е добро ниво на английски език. Заплащането е едно от най-добрите за длъжността предлагано в момента на пазара.

Всички актуални 34 обяви вижте тук.

Искаме да напомним на всички компании от печатния и рекламния бранш, които искат да публикуват обяви в сайта, че те са напълно безплатни без ограничение в броя им, времето за активност или във функционалността на акаунтите в сайта dotbrain.eu. Единственото условие е фирмата или обявата да са свързани с печата или рекламното производство.  

Обявите се разпространяват по всички специализирани сайтове на Полиграфия Инфо, професионалния форум на Printguide и фейсбук групата, както и в седмичния нюзлетър достигащ до над 1500 получателя.

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме подходящи специалисти преминали тестовете на Dotbrain.eu:

За да видите какви кандидати за работа може да ви препоръча www.dotbrain.eu кликнете тук: www.dotbrain.eu
 Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 36
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 50
Преминали тестовете ни: 187
Можем да ви препоръчаме: 25 тествани кандидати
Регистрирани фирми: 187
Регистрирани потребители: 530

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.