Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 03.08.2020

368
Свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 03.08.2020

В разгара на летния период традиционно динамиката на трудовия пазар в печата и рекламата е по-ниска. В условия на корона вирус и криза, остават активни работодатели, клиенти на Dotbrain, предлагащи свободни работни места. Търсят се основно оператори на машини и книговезци. Прави впечатление почти напълно изчезналите свободни позиции за предпечатари и графични дизайнери. От друга страна, кандидатите за свободните позиции не са твърде много за съжаление на работодателите. Причина за това може да е летния период или това, че много от съкратените служители предпочитат да разчитат на обещетения от борсата.

Платформата Dotbrain оперира основно в гр. София. Приоритетно през нея се търсят основно хора с опит и със завършено подходящо за потърсените позиции образование.

 

Акцент на някои от предлаганите свободни места за работа от Dotbrain.eu:

 

Флексопечатар
Работното място е в източната част на София. Търси се човек с опит като флексопечатар или офсетов печатар на ролна тясноформатна машина. Предлага се допълнително обучение, пълни осигуровки, работа на смени.

Книговезци
Търсят се хора с опит, заплата 850 лв нето.

Оператор на машина за пликове
Работата е на нова машина. Търсят се кандидати, които имат натрупан стаж  в работа с печатни или книговезки машини за да бъдат допълнително обучени за позицията. Местоположение на работата в източната част на София, стартова заплата 1000 лв.

Оператор на персонализираща машина
Необходими са много добри познания в Ecxel, сред задълнията се изисква работа на машина за персонализиране на пластмасови карти. Местоположение в широк център  на София. Предлага се допълнително обучение.

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Работата е на дигитална машина за печат въху текстил. Сред задълженията и работа на каландър. търси се човек с опит в работата с широкоформатна дигитална машина. Заплащане: 1300 – 2000 лв нетно в зависимост от квалификацията на кандиата. Местоположение в източните части на София.

Сервизен техник етикетни машини
Изисква се задължително технически образование, средно или висше, шофьорска книжка и владеене на писмен и говорим английски език. Предлага се допълнително обучение. Местоположение в северозапдната част на София.

Оператор на машина за топъл печат
Работата изиска кандидатът да има опит като оператор на машина за топъл печат. Редовна смяна, местоположение широк център в София.  Заплащенето е според квалификацията на кандидата.

Ситопечатар на автоматичен и ръчен карусел
Работата е във фирма с дългогодишен опит в печат върху текстил. Кандидатът трябва да има опит в самостоятелната работа на автоматичен и ръчен карусел. Местоположение в източната част на София.

Всички актуални обявени 20 обяви вижте тук.

Dotbrain.eu
постоянно предлага свободни необявени в сайта места, те се предлагат само на кандидати, преминали тестове и интервюта на Dotbrain.
За информация за необявените позиции, моля свържете се на тел.: 0878 100 148

Dotbrain.eu

За Вас Работодатели: Можем да ви препоръчаме на разположение в момента подходящи специалисти търсещи работа, преминали тестовете на Dotbrain.eu: Информацията е досъпна само за клиенти на Dotbrain

 

работа за печатари

Можем да се ангажираме с нашите клиенти работодатели постоянно да им предоставяме информация и да им предлагаме търсещи работа кандидати, които са ни направили добро впечатление и постигнали високи резултатаи на тестовете.
За допълнителни условия и цени на услугата вижте тук: (за регистрирани работодатели)

За повече информация:

Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu
Вижте още:  Пътеводител на пазара на труда в рекламното производство
Ако желаете да получавате седмичния нюзлетър на Полиграфия инфо, използвайте този линк: Нюзлетър

Интернет портал за печатни технологии.