Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.02.2016

1254
Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 24.02.2016

Тази седмица сред новите предложения са Търговец, Акаунт, Предпечатар. Все още актуални са позициите за оператор на дигитална машина, офсетов печатар на петцветна машина и няколко помощник печатаря в различни фирми.

work
 
Нови длъжности от тази седмица:


Търговец обслужване на клиенти
Заплащането е над 1200 лв в зависимост от възможностите на кандидата. В задълженията е включено и намирането на нови клиенти, обслужване на поръчките на настоящи клиенти. Фирмата е дигитална печатница. Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Вижте още тук.

Акаунт в цифрова печатницаНеобходимо е кандидатът да има познания за дигитален печат и рекламно производство. За предпочитане е човек с опит. Вижте още тук.

Предпечатар за преквалификация в софтуерен специалист
Възможност за развитие в областта на специализирани софтуери за печатната индустрия, в много добра фирма, при отлични условия за работа. Търси се добър предпечатар, който ще бъде обучен допълнително за спецификата на длъжността. Добра възможност за развитие. Вижте още тук.

Актуални позиции

Специалист предпечат
Изискванията за длъжността са, проверка на файлове за печат, подаването им към печатни машини и рутер(с монтаж ако е необходим). Не е подходяща за начинаещи предпечатари, страньори и дизайнери. Необходим е опит и познаване на технологията. Както се казва, нужен е боен кон… Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Вижте още тук.

Оператор дигитален печат
Силно препоръчвам позицията. Добра локация на фирмата, добро първоначално заплащане, много добър колектив.  Позицията се предлага само в Dotbrain.eu. Вижте още тук.

Печатар на шестцветна офсетова машина
Необходим е човек с опит. Машината е 70х100. Работата е на смени. Търсят се хора от районите на София, Пазарджик и Пловдив. Осигурен е транспорт. Сред изискванията на работодателите е кандидатът да има шофьорска книжка. Вижте още тук.

Всички актуални 27 обяви вижте тук.

Искаме да напомним на всички компании от печатния и рекламния бранш, които искат да публикуват обяви в сайта, че те са напълно безплатни без ограничение в броя им, времето за активност или във функционалността на акаунтите в сайта dotbrain.eu. Единственото условие е фирмата или обявата да са свързани с печата или рекламното производство.  

Обявите се разпространяват по всички специализирани сайтове на Полиграфия Инфо, професионалния форум на Printguide и фейсбук групата, както и в седмичния нюзлетър достигащ до над 1500 получателя.

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Можем да ви препоръчаме: 21 от 124 преминали тестовете кандидати за работа – вижте профила на предложените от Dotbrain.eu хора.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   
 
Статистика:
Фирми, които ни се довериха: 29
Наети чрез нашите услуги служители до момента: 32
Преминали тестовете ни: 124
Можем да ви препоръчаме: 21
Регистрирани фирми: 170
Регистрирани потребители: 397

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.