Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 13.01.2016

1599
Седмичен обзор на актуални свободни позиции за работа в Dotbrain.eu от дата 13.01.2016

Новите предложения тази седмица са „Акаунт“, „Специалист предпечат в печатница“ и „Специалист предпечатна подготовка в издателство“. Вижте пълния седмичен обзор на новите длъжностите тук.

work
 
Най-нови длъжности от тази седмица:

Акаунт в печатница
Длъжността се предлага само в Dotbrain.eu. Заплащането стартира от 1000 лв. по договаряне с работодателя. Сред задълженията са обслужване на настоящи клиенти и техните поръчки, работа с подизпълнители и технолозите в собственото производство на фирмата. Необходими са познания и опит в обслужването на поръчки  в областта на офсетовия печат, дигиталния печат с довършителни и облагородяващи процеси. Търсят се хора с опит поне 2 години. Предлага се заради разширяване на дейността на фирмата. Вижте още тук.

 

Специалист предпечатна подготовка в печатница
Длъжността се предлага само в Dotbrain.eu. Важно е да се отбележи, че от кандидата се очаква да оглави отдел „Предпечатен“ след навлизане в особеностите на позицията. Необходими са опит и познания. Предимство е (не е задължително) познаването на особеностите на предпечатната подготовка на картонени опаковки. Стартовото заплащане е 1300 лв. Позицията е актуална и може да се започне веднага.  Вижте още тук.  

 

Специалист предпечатна подготовка
Сред задълженията на кандидата са предпечатната подготовка на двумесечно печатно издание (списание). Пълен работен ден. Необходим е говорим английски език. Вижте повече тук. 

Ето и две нови обяви от вчера:
Помощник машинист за офсетов печат
Специалист предпечатна подготовка

Миналата седмица ви запознахме с няколко нови обяви (виж седмичен обзор от 04.01.2016). Актуални от тях все още са:

 

Оператор на широкоформатна дигитална печатна машина
Резач на прав нож
Специалист софтуерни системи за печатници
Оператор на цифрова печатна машина
Специалист предпечатна подготовка на етикети
DTP специалист

Искаме да напомним на всички компании от печатния и рекламния бранш, които искат да публикуват обяви в сайта, че те са напълно безплатни, без ограничение в броя им, времето за активност или във функционалността на акаунтите в сайта dotbrain.eu. Единственото условие е фирмата или обявата да са свързани с печата или рекламното производство.  

Обявите се разпространяват по всички специализирани сайтове на Полиграфия Инфо, професионалния форум на Printguide и фейсбук групата, както и в седмичния нюзлетър достигащ до над 1500 получателя.

Ако сте работодател, можете да публикувате безплатна обява или да използвате нашите платени услуги за подбор на персонал, да тествате избрани от вас кандидати или да проверите нивото на компетентност на наетите в момента служители, моля, свържете се с нас – имаме услуги за подбор на персонал и специални тестове на кандидати и служители без еквивалент в България.

Ако търсите работа можете да се възползвате от нашите услуги напълно безплатно. Кандидатствайте за конкретна обява или се запишете за тест. Dotbrain.eu може да ви предложи посредническа дейност за намиране на добра работа, кариерна ориентация в областта на графичния дизайн, печата, рекламното производство за длъжности, свързани с производството, административни или търговски длъжности и др. Предимството ни пред всички е, че познаваме особеностите на бранша, работодателите и спецификите на работните места. Имайте предвид, че Dotbrain.eu не обявява в сайта всички предлагани позиции на наши клиенти. Не малка част от тях предлагаме първо на регистрирани и вече преминали тестове при нас кандидати.   

 

Статистика:

Фирми, които ни се довериха: 26
Наети служители до момента: 21
Регистрирани фирми: 142
Регистрирани потребители: 357

Текста написа: Пламен Давидов

За повече информация:
Dotbrain.eu
тел.: 0878 100 148
e-mail:office@dotbrain.eu

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.