Семинар на тема “ДЕН НА СОФТУЕРИТЕ ЗА ПРЕДПЕЧАТ”

3384
Семинар на тема “ДЕН НА СОФТУЕРИТЕ ЗА ПРЕДПЕЧАТ”

Безплатният семинар, организиран от фирма ГЕД ООД ще се проведе на 3 НОЕМВРИ в Дворец Врана, София.

Семинар ДЕН НА СОФТУЕРИТЕ ЗА ПРЕДПЕЧАТ

 

На семинара ще имате възможност да се чуете лекции на няколко международни експерти, които ще ви представят най-новите разработки на няколко водещи компании в сферата на предпечата за комерсиални продукт и картонени и гъвкави опаковки.

РЕГИСТРАЦИЯ

Г-н Искрен Цветков от Kodak ще представи най-новите решения в областта на предпечата, комуникациите с клиенти и управление на цветови профили. Ще имате възможност да научите повече за:

  • Kodak Prinergy – универсален работен поток за управление на предпечата и работа с клиентски файлове, който дава възможност на печатниците да управлеяват изцяло своя предпечатен процес и да автоматизират множество процеси, които извършват ежедневно.
  • Kodak Insite – онлайн система за комуникация с клиентите на печатницата, съмвместна работа върху файлове и одобрения на промени. Софтуерът е изцяло преведен на български език и дава възможност на печатниците да спестят много време прекарано в телефонни разговори, имейли и уточнения с клиентите.
  • Kodak ColorFlow Pro – един от най-силните инструменти на пазара за създаване и управление на цветови профили и връзките между тях
  • Kodak Preps – универсален продукт за електрони монтажи на комерсиални продукти, които може да ви спести много време и грешки
  • Kodak Spotless – уникално решение за управление на цветовото пространство при флексо печата, с който можете да спестите значително времето за подготовка на вашите машини и разхода на мастило

Г-н Frank Haustein ще покаже Arden Impact и ще имате възможност да научите как можете лесно да правите проекти и конструкции на опаковки от картон и велпапе, как лесно можете да работите с режещи плотери и щанци и да правите 3D визуализации на вашите опаковки и щендери.

Г-н Christopher Graf от PACKZ ще покаже тяхното решение за управление и работа с файлове за печат на опаковки от картон и велпапе и shrink sleeve ръкави. Ще имате възможност да разберете как с лекота можете да управлявате всички елементи от клиентските файлове, да добавяте динамични такива и да решавате специфичните проблеми на предпечата за опаковки с едно натискане на бутона

Г-жа Elena Ogrezeanu от CMA ще ви разкаже за решенията на фирмата за изработка на цветни проби. Ще можете да видите софтуерите на фирмата, които са съсредоточени в няколко направления:

  • ColorPortal е един от най-функционалните софтуери за изработка на сертифицирани цветни проби по всички международни стандарти. С едно решение получавате възможност да правите както хартиени сертифицирани цветни проби, така и виртуални такива на монитор
  • ColorPack е специализирано решение за изработка на цветни проби и макети за опаковки от картон и гъвкави опаковки, с което можете да постигнете точно цветопредване за вашите макети.
  • ColorCloud е решение за широкоформатния печат с което можете да изграждате цветови профили с които да уеднаквите цветопредаването на различни машини във вашето производство и така да отговорите на изискванията на собствениците на търговски марки.

Г-н Владимир Георгиев ще представи най-новите принтери на Epson за изработка на сертифицирани цветни проби, както и няколко решения на Epson за изработка на етикети в малки тиражи.

Също така сме поканили нашите партньори от Елана Инвестмънт. От г-н Стоян Недев ще можете да научите повече за предостоящите програми за финансиране с европейски средства и възможностите за закупуване на специализиран софтуер и оборудване.

Наши гости ще бъдат и г-н Meir Sitton – Регионален Директор на Kodak, г-н Shlomi Aloya – Директор на Сервиз за региона и г-жа Теодора Овчарова – Изпълнителен Директор на Елана Инвестмънт.

Акцент в събитието ще бъде нашият технологичен център, където в малки групи ще имате възможност да видите всички софтуери, да обсъдите техните възможности и функции и да видите практическото им приложение в процеси, които ви интересуват.

В рамките на следващите няколко седмици ще публикуваме повече информация за всеки от продуктите, които ще представяме.

Регистрацията за събитието е безплатна и можете да я направите през нашата страница.

РЕГИСТРАЦИЯ

Надяваме се да имаме възможността да ви приветстваме като наши гости на събитието ДЕН НА СОФТУЕРИТЕ ЗА ПРЕДПЕЧАТ.

 

Семинарът ще се проведе на 3 НОЕМВРИ в Дворец Врана, София

За ГЕД ООД
ГЕД ООД е семейна фирма с повече от 20 годишна история в областта на полиграфията. Фирмата е доставчик на множество малки, средни и големи печатници и предлага богато портфолио от водещи международни решения за българските печатници.

E: office@ged-bg.net
T: 02/8061201
W: www.ged-bg.net
А: София, ул. Васил Друмев 36

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.