Системи за подвързване OPUS

6080
Spread the love

Лесни за работа, евтини и удобни системи за подвързване от FACTOR.BG
inline_284_https://printguide.info/images/20110427_FactorBG_Opus_pic.jpg

Ако имате рекламнаагенция, фотостудио или копирен центъри клиентите ви все по-често питат зафото-книги или просто за подвързваненапр. на документи и вие търсите решение:
– достъпно като инвестиция,
– лесно за внедряване,
– за бърза изработка надори единична бройка,
– гъвкаво като възможностии приложения,
– с добра цена наконсумативите,
– гарантиращо качественкраен продукт,
системите за подвързванена OPUS Ви дават всичко изброено заедно.

С тях можете дапредложитена Вашите клиенти елегантно изглеждащии същевременно изключително здравоподвързани:
– фото-книги
– албуми
– менюта
– каталози
– дипломни работи
– документи
– чертежи и др.

Единствените необходимиконсумативи за изработката на фото-книгаили албум например са комплект кориции метален канал, в който се захващатсамите корици и цялото съдържание.Инвестицията по отношение на необходиматаза целта техника може да бъде ограниченадо закупуването само на една машина –подвързващатамашина, с която можете същотака и да разкомплектовате,ако искате да добавите още страници илипросто се налага направите корекция посъдържанието на книгата. Тази конфигурацияе напълно достатъчна, за да можете даизработвате подвързии с готови твърдиили меки корици.

Закупуването на ощеедна или две машини – машиназа биговане и щанцоване ипресаза топъл печат напр., би випозволило да предложите на вашитеклиенти албуми с авторски корици суникални дизайни и впечатляващи визии,както и да ги декорирате с надписи стопъл печат или като ги щанцовате сразлични форми, да заобляте или скосяватеъгли, да перфорирате вътрешните страниции др.

Сърцевината на цялатасистема е металния канал. Каналите сепредлагат с различни размери, в зависимостот дебелината на книгата, различнидължини и могат да бъдат както облеченив материали с различни елегантни луксознитекстури, които могат да се комплектоватс твърди корици със същата текстура,така и в едноцветни по-семпли вариантиза делови подвързии на документи иличертежи например.

OPUS предлага както готовитвърди и меки корици, така и материалите,необходими за изработката на авторскикорици с фотографии и допълнителнидекоративни елементи.

Подвързанитес метален канал книги са:

  • здрави – кориците и страниците са захванати здраво отметален канал;
  • сигурни – няма продупчване, лепене, а съдържанието надокумента дори не се докосва от подвързващия елемент. Кориците отделятстраниците от металния канал, така, че не съществува никаква опасностпри подвързването на оригинални документи те да се повредят. Освен товаподвързаната книга може лесно да бъде разкомплектована по всяко време.
  • елегантни – лицевата страна на канала никога не седеформира и винаги изглежда перфектно. Специалните изпъкналостиспомагат за лесното и точно подравняване на документа и кориците исъщевременно ги предпазват от размествания по канала. Независимо отвида на използваните корици, металният канал винаги ще поддържаподвързаната книга твърда, така че да може се поставя във вертикалноположение.
  • гъвкави – комплектът предни и задни корици и каналът саотделни и независими елементи – с даден канал като горна корица бимогла да бъде използвана и по-евтина мека.

За повечеинформация:
FACTOR.BG
Георги Чакъров
тел.: 0896 738 700
info@factor.bg
www.factor.bg

Биографична информация