Сладоледен щанд ще рекламира предлаганите от Импрес продукти и услуги

2555

Посетителите на Copi’s ще могат да съчетаят полезното с приятното като опитат сладолед, докато разглеждат мостри на предлаганите продукти от пловдивската фирма за дигитален печат Импрес.

По време на изложението ще бъдат показани печат върху текстил, ламинирани платнища за камиони с течен ламинат, възможностите на латексовата технология на печат, нови и интересни продукти за Календария 2014.

 

impres

Директният сублимационен печат върху текстил е бързо набираща скорост услуга. По време на първото участие на Импрес на изложението Copi’s, ще можете да видите текстилни мостри отпечатани на Dgen Teleios 74/V6.

 

 

 

 

 

 

 

impres

 

От няколко години Импрес използва течен ламинатор SEAL SW3300 за обработка на твърди, гъвкави и меки материали. Иновативната система AquaSEAL полага и изсушава течен ламинат върху различни видове ПВЦ фолиа и винили с цел защита от влага, абразиви, УВ и химическа защита на отпечатъка върху тях.

 

Основно приложение намира при изработката на платнища и завеси за камиони, автомобилна графика, беклит дисплеи, тенти, билборди и навсякъде където е необходим дълъг живот на отпечатъка 5+ години. По време на изложението посетителите на щанда на Импрес могат да се убедят на живо в качеството на предлаганите ламинирани материали.

 

 

impres

През тази година Импрес разшири своя бизнес с нов 3,2 метров принтер HP Scitex LX850, предлагащ висококачествен печат, при истински производствени скорости, с използване на съвременна екологично чиста латексова технология.

 

Отличното качество на изображението с 6 цветен печат, висока резолюция до 1200dpi и оригинални медии позволява производството на продукция като постери, вътрешна декорация, стикери и покривала за превозни средства и други.

 

 

 

 За календарна кампания 2014г. Импрес е приготвила голямо разнообразие от еднолистови, многолистови, настолни и работни календари, тефтери със спирала и нотпадове, триизмерни картички и други.

 

Copi’s ще се проведе от 16 – 18.10.2013 в Интер Експо Център – София.

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.