Следващо поколение екрани за външна реклама със сензори

1697
Следващо поколение екрани за външна реклама със сензори

Компанията за външна реклама oOH! Media демонстрира нови интерактивни рекламни пана, които съчетават възможности за мултитъч екрани, контрол чрез жестове, разпознаване на глас, уеб камери, Wi-Fi и аудио.

интерактивни рекламни пана

 

„Възможностите за използване са ограничени единствено от въображението. Цифровите технологии промениха начина, по който комуникираме. Новите ни рекламни пана са важна стъпка в цифровата ни стратегия.” – това казва Brendon Cook, изпълнителен директор на oOH! Media.

Компанията е разположила 50 интерактивни панела на места с висок трафик в 40 търговски обекта в Австралия, като планира да изгради още 300 подобни обекта. Те считат, че този тип интерактивност ще спомогне за по-доброто взаимодействие на търговските марки с потребителите. За първи път дигиталната реклама дава подобни възможности.

Първият рекламодател е австралийското филмово студио Village Roadshow, за което е разработена двуседмична кампания, представляваща интерактивна игра, в която взимат участие около 33 000 потребители.

Източник: print21.com.au
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/