Специални цени за сделки по време на Copis ще предложат Тепеде България

1112

Предложението важи за всички сделки за машини, сключени по време на рекламното изложение.

  • Тепеде България, основана през 1992 година, навършва 20 години на пазара с цялостни решения за широкоформатен печат – машини, медии, мастила, софтуер, сервиз.

Тази година доставчикът ще покаже само медии на изложението. Посетителите ще видят напечатани мостри от всички медии за:

– солвентен печат
– водно-базиран печат
– маслени мастила
– латексови мастила
– UV мастила

Можете да посетите щанда на Тепеде България в зала 4, щанд B15А

За контакти:
TEPEDE България
гр. София, кв. Овча купел, ул. „Александър Геров“ No 15, ет. 1
тел.: 02 963 46 79; 02 421 99 22
тел.: 0886 912 126; 0888 583 715
email: tepede@tepede.bg
www.tepede.bg

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.