Спирално акордеонно сгъване на писмо

4344

Вижте изключително интересната схема на сгъване, измислена от CSG Creative

Спирално акордеонно сгънатото писмо е нещо, което трябва да видите. То е проектирано от CSG в Александрия, САЩ. Този образец на директна пощенска кампания се състои от две части – картичка и кръгла дипляна, която се пъха в плик и се изпраща по пощата. Дипляната се разгъва като спирала с акордеонен мотив. В разгънат вид е правоъгълник. Продуктът се сгъва на ръка, но резултатът е впечатляващ.

Уверете се сами:

Източник: foldfactory.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.