Списание GOOD се завръща в печатен формат

1745
Списание GOOD се завръща в печатен формат
Spread the love

Издателите на списание GOOD, което през 2013 година премина изцяло в дигитален формат, обявиха в края на март, че отново се завръщат към печатния формат.

 

Изданието, което е на пазара от 2006 година ще излиза на всяко тримесечие и ще се разпространява в различни вериги магазини и книжарници. Списанието им и изцяло обновен уебсайт.

Ето какво казва Casey Caplowe, съосновател на списание GOOD: „Хората обичат печата и очакват различни гледни точки. Днес нашите читатели търсят списание, което да провокира мисленето, удовлетворява интелектуално и да бъде красиво, така че да поискат да го запазят и направят част от живота си. Така избрахме своята насока – да създадем списание, което да копае дълбоко в провокативните въпроси, да предлага нови идеи и най-вече да вдъхновява своите читатели.”

В първото издание след повторната поява в печатен формат, списанието ще запознае читателите си с това какво е да си гражданин на света през 21 век. В броя има още материали, свързани с католическата църква, лично усъвършенстване и други.

Списанието има за цел да провокира креативното мислене и залага на теми, насочени към хората, искащи да променят света. Именно поради този факт, завръщането му към печатния формат е добър сигнал, както към печатната индустрия, така и към потребителите.

Източник: www.talkingnewmedia.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.