Стартира услугата ни за подбор на персонал

1784
Стартира услугата ни за подбор на персонал

Полиграфия Инфо чрез сайта Dotbrain.eu вече има право да посредничи при наемането на кадри, с което можем да ви предложим оценяване и подбор на персонал.

Какво включват услугите ни за подбор на персонал в областта на печата и рекламното производство?

Написване и публикуване на обява в нашия сайт www.dotbrain.eu.
Ние ще ви помогнем при съставянето на обявите, а тяхното публикуване може да бъде от наше име, ако не желаете позицията да бъде обявена публично.

Предварителна селекция и препоръка на кандидати
Вместо да бъдете затрупани от обяви от неподходящи кандидати, ние ще отсеем предварително подходящите за длъжността автобиографии или ще ви препоръчаме проверен от нас кандидат.

Уникална система за оценка на професионални знания и умения
Ще оценим професионалните знания на селектираните кандидати със специално създадените от нашия екип тестове за професионална оценка. В момента нашата система за тестване няма аналог – заедно с екип от 6 души, работещи в печатници и рекламни производства, създадохме над 1 200 въпроса за професионална оценка. Областите, които обхващат тестовете са: предпечат, печатни технологии, материали, довършителни обработки и опаковки. Базата с тестове е направена така, че да може да се адаптира според конкретни длъжности и професии.

Тест за поведенчески стил и Оценка на Индивидуалното Развитие по 4-D система, разработена от НАСА.
Техниката позволява определянето  областите на действие, в които кандидатът би бил най-ефективен- от гледна точка на вродените си предпочитания и от факторите за мотивация.
Съгласно тази система, всеки индивид бива оценяван от хората, с които взаимодейства, според  8 ключови фактора за ефективност. Например:
• Спазване на всички ангажименти
• 100% ангажираност с резултата,
• Креативност
• Споделяне на общи интереси и т. н.
Като резултат, работодателят получава ясна представа за степента на ефективност на кандидата и областите (дейностите и/или длъжностите), в които той би демонстрирал най-добри резултати.

Dotbrain.eu
има договор за сътрудничество с Universe Flow  –  представител на 4-D системата на НАСА за България. Оценките от проведените тестове се изготвят от сертифицирани за България специалисти в областта на подбора на персонал.

Важно: Ще заплатите услугите ни, ако изберете и наемете някой от кандидатите, които сме ви предложили. Единствено тестът за оценка по 4-Д системата на НАСА е допълнителна услуга, която можете да изберете и се заплаща предварително.

За повече информация:
Деси Тодорова
office@dotbrain.eu
0878 100 149

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.