Стартира FESPA Digital 2011

1499

Най-голямото изложение правено някога в Европа фокусирано в широкоформатния печат с 370 изложители, разположени на 18000 m2 изложбена площ.

За големия интерес към него говори и това , че времетраенето на изложението е увеличено от три на четири дни от 24.05-27.05.2011 в Хамбург. На FESPA Digital освен множеството изложители от цял свят, можете да посетите лекции от водещите играчи в дигиталния широкоформатен печат, да чуете новите пазарни тенденции за развитие на този бранш,  съвети, методи за адаптиране на бизнеса към темпото на индустрията. Сред акцентите тази година отново ще е печатът върху текстил,  промишлените решения за дигитален печат на керамика и стъкло и др.

Видео от: FESPA Digital 2011 – Day 1

По време на изложението ще се проведе и станалото вече традиционно и с огромна популярност състезание по облепяне на автомобили (Wrap Cup Masters). Най-добрите отбори по облепяне на автомобили ще се изправят един срещу  друг в пет кръга в продължение на четири дни. Крайните победители ще бъдат поканени на нароченият за „голям финал“, който ще се проведе на FESPA 2013 г. в Лондон.

Повече за FESPA Digital 2011 можете да следите на техния уебсайт:  www.fespa.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.