Стартира FESPA Digital 2012

1269
Spread the love
Изложението се провежда тази седмица в Барселона от 21 до 24-ти февруари 2012 г.
Над 400 фирми представляващи пазара на цифровия печат от целия свят щебъдат представени по време на FESPA.  Машини за широкоформатендигитален печат, мастила, медии, предпечатно и довършително оборудване,софтуер, цялостни решения за производствени процеси и други са самонякои от нещата, които ще се предлагат в Барселона.

В изложението FESPA Digital 2012 г. са се включили и фирмитъргуващи с оборудване за по-малък формат дигитален печат, етикетиране,дигитален печат на текстил, бродерия и и др.

Повече информация можете да видите на сайта на FESPADigital 2012.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.

В свободното си време: Посветен е на футболния отбор на Полиграфия инфо.