Стартира FESPA Digital 2012

1380

Изложението се провежда тази седмица в Барселона от 21 до 24-ти февруари 2012 г.

Над 400 фирми представляващи пазара на цифровия печат от целия свят ще бъдат представени по време на FESPA.  Машини за широкоформатен дигитален печат, мастила, медии, предпечатно и довършително оборудване, софтуер, цялостни решения за производствени процеси и други са само някои от нещата, които ще се предлагат в Барселона.

В изложението FESPA Digital 2012 г. са се включили и фирми търгуващи с оборудване за по-малък формат дигитален печат, етикетиране, дигитален печат на текстил, бродерия и и др.

Повече информация можете да видите на сайта на FESPA Digital 2012.

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.