Сувенири от By Surprise за кампания 2014/15г.

2667
Сувенири от By Surprise за кампания 2014/15г.

Parker, Waterman, Balmain на най-добри цени в България. Рекламен текстил и коледни сувенири са акцентите в каталога на вносителя на сувенири.

Бай Сърпрайз предлага химикалки с марките Parker, Waterman и  Balmain на най-добри цени в България, като представител на техните дистрибутори за Европа.

 

химикалки Parker

 

За предстоящата кампания 2014/15г. можете да изберете и от богатото разнообразие от рекламен текстил – якета, ветровки, шалове, шапки, тениски, потници, тениски тип пике, ризи, поларени одеяла, раници, сакове.

 

 

Разбира се, има и мн ого Коледни сувенири – играчки, чаши, порцеланови чайници, свещници, плюшени играчки.
 
 
 
По време на изложението Copi’s, което ще се проведе на 6-9 октомври, клиентите ще могат да получат рекламни брошури на By Surprise и някои от рекламните каталози.

Деси Тодорова

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.