Съвременни информационни решения по време на Дни на отворените врати

2009

Райс ще представи нови производствени дигитални машини, цветни и монохромни, планетарни скенери и др.

Дни на отворените врати

За печатници и рекламни агенции.
Ще можете да видите най-новата производствена дигитална печатна машина Xerox C75, цветната копирна система Xerox WC7830, високоскоростната монохромна производствена система Xerox D95 и софтуер за управление на работния поток.

За библиотеки, архиви, университети, училища, държавна администрация.
Планетарни скенери от i2s Digibook до формат А2, офис продукти от Xerox, дигитализация и управление на съдържание на основа на хибридна технология: хартиен оригинал – електронен документ – печатно копие.

Денят на отворените врати ще се проведе от 18.11.2013 до 22.11.2013 в София, ул. Невестина скала 18 партер.

Потвърдете участие на 070017507 или на marketing@rais.bg

Източник: www.rais.bg

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.