С Printeroid отпечатвате снимки директно от своя iPhone или iPad

2483
С Printeroid отпечатвате снимки директно от своя iPhone или iPad

Всеки работил с фотоапарат Polaroid изпитва носталгия по възможността на момента да държи в ръката си разпечатка на направената снимка. На помощ идва портативното устройство Printeroid, което може да бъде свързано към iPhone или iPad.

Printeroid отпечатвате снимки директно от своя iPhone

 

Чрез него снимките от устройствата могат да бъдат отпечатани върху фотографска или стикерна хартия, които се предлагат под формата на ролки с дължина 5 или 10 метра и ширина 7 сантиметра. Размерът на Printeroid е 9/9 сантиметра.

 

Printeroid отпечатвате снимки директно от своя iPhone

Освен изображения с устройството може в реално време да отпечатвате също текстови съобщения и документи от всякакъв вид (електронни билети, визитки, имейл и други намиращи се в телефона или изпратени от друго устройство на Apple).

 

Printeroid отпечатвате снимки директно от своя iPhone

За целта е необходимо да бъде инсталирано приложението PMS (Printeroid Message Service), чрез което може да обменяте съобщения и документи между различни Apple устройства, след което да ги отпечатате чрез Printeroid.

Видео в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=IyrXdDUrJ4k

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.printeroid.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/