Тематични семинари, работилници и изложби

1183
Тематични семинари, работилници и изложби

Дигитализация на физическия свят по време на международното изложение за печат и реклама COPI’S

„35% достигна делът на новите участници в тазгодишното издание на международното изложение за печат и реклама COPI’S“, отчетоха организаторите на събитието от Интер Експо Център. Статистиката сочи, че има леко увеличение и сред фирмите, които ще представят печат върху текстил.

Програмата на изложението ще включва тематични семинари, работилници и изложби

  • iGreet – добавената реалност – дигитализация на физическия свят

iGreet e български стартъп, разработващ собствена технология за добавена реалност. Технологията на iGreet създава мост между физическия и дигиталния свят, позволявайки на хората да изпитат емоция по един нов начин. Технологичното решение на iGreet внедрява 2D и 3D дигитално съдържание в стандартни печатни носители. iGreet е първата компания в света, специализирана в разработването на поздравителни картички с добавена реалност. Презентацията на компанията ще се осъществи на 5 октомври в семинарна зала 4 от 11.30 часа.

iGreet

 

  • WiFi рекламата – мост между офлайн и онлайн продажбите

WiFi.bg е платформа, която позволява на агенции (и отделни брандове) да рекламират на Free-WiFi връзката в обекти като ресторанти, хотели, търговски центрове и пр. WiFi.bg е като GDN (Google Display Network), но за хотспотове. Платформата е на разположение 24/7 с възможност за прецизно таргетиране по вид операционна система (iOS / Android / Windows), за конкретен час от деня в един или повече обекти наведнъж. Системата позволява бързо качване на реклами, лесно управление на кампании и дори употреба на готови уеб банери (300х250). Целта на платформата е да създаде унифицирана рекламна wifi среда, в която рекламодателите да стигат до своите клиенти на точното място, в точното време, конвертирайки по-добре от всеки друг канал. Презентация на компанията ще се проведе на 5 октомври в семинарна зала 4 от 11.00 часа.

 

WiFi рекламата

Интер Експо Център е домакин на събитието, което ще се проведе от 5 до 7 октомври.

Вижте още за предстоящото изложение на сайта: www.copi-s.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.