Термопресите Transmatic вече и в България

7275

Предлагат се на пазара от единствения официален дистрибутор FACTOR.BG.

От достъпни, но професионални модели за стартиращ бизнес, на цени от 499 Евро без ДДС, до индустриални сублимационни преси и каландри – вече 28 години миланската фирма Transmatic произвежда термотрансферни преси за текстилната индустрия, както и уникални „поръчкови“ преси според специфичните нужди на клиента.

TransmaticTransmaticTransmatic

Модерно оборудваното производство, непрестанната развойна дейност и високото ниво на сервизно и търговско обслужване са причината Transmatic да се утвърди като едно от големите имена в световен мащаб.

Дрехи, спортни облекла, хавлии, мокет, чорапи, шапки, плат на ролки или на кройка … освен върху обичайните изделия, с машините на Transmatic могат да се правят сублимационни трансфери и върху ски, щеки, сноубордове, мебелни плоскости, алуминиеви профили и панели, дърво, камък и керамика. При необходимост може да се изработят термопреси или каландри по спецификация на клиента, например уникални преси с размер над 4 метра!

Първата партида бюджетни термопреси TMH28, с размер на плочите 38х38 см са вече налични за незабавна доставка в склада на FACTOR.BG
Те са подходящото допълнение към сублимационните системи, базирани на принтери Ricoh 3300 и мастила Sawgrass SubliJet-R, на които FACTOR.BG е единственият официален дистрибутор в България. Заради достъпната си цена, безпроблемната си работа и предоставяната пълна едногодишна гаранция – нещо уникално за сублимационния пазар, системите Ricoh 3300/SubliJet-R се превърнаха в истински бестселър в България.

Липсата на достъпна, но висококачествена термопреса до момента, беше единсвеното неудобство пред клиентите, закупили сублимационни системи. Професионалните модели на GeoKnight са на цени от 995 евро без ДДС, което е повече, отколкото стартиращ малък бизнес обикновено може да си позволи. От друга страна, произведените в Китай термопреси, които могат да се намерят в България на цени от около 500-600 Евро без ДДС, в много от случаите не покриват изискванията за равномерно награване и натиск, прецизна терморегулация и надеждност, което води до лоши резултати при трансферирането на изображения, особено върху твърди предмети.


Единственото „бюджетно“ нещо при модела TMH28 е цената – 499 Евро без ДДС. Transmatic дава гаранция от една година за механичната част и три години за електрониката и електическата част, а средния полезен живот на продукта е около 10 години!

Много интересни са и моделите REV 3S и REV 2C, които са по-висок клас, автоматични термопреси. При тях се използва електромотор за натиска, вместо пневматичен цилиндър, което спестява пари за закупуването на компресор и елиминира обичайния за работата на компресора шум.

Широкоформатните преси и каландри са идеалното допълнение към индустриалните сублимационни системи, базирани на принтери Epson Stylus Pro и мастила Sawgrass SibliM и SubliM Direct. Комбинацията от високо качество, надеждност и достъпна цена са отличителна черта, както на пресите, така и на сублимационните системи, предназначени да работят заедно с тях.

TransmaticTransmaticTransmatic

Продуктите и възможностите на Transmatic можете да разгледате на www.transmaticsrl.com
За допълнителна информация, безплатна демонстрация или поръчка:

FACTOR.BG
Официален дистрибутор на Transmatic за България
Тел.: 0896 738700
Web: www.factor.bg
E-mail: info@factor.bg
Skype: factor_print

Transmatic logo

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.