Тествайте безплатно офсетовия печат с Аниколор

2167

Неопринт предлага на своите клиенти и колеги възможност безплатно да изпробват първата в България машина с мастилен апарат Аниколор.

За да използвате талона за безплатен печат на машината Heidelber SX 52-5+L (5+лак) с Анколор мастилен апарат, трябва да отговорите на кратка анкета (от четири въпроса) и да попълните формата за регистрация (която се намира в края на анкетата). След като го направите, на посочения от Вас имейл ще получите промокод за безплатен печат. Такъв код ще получат първите 100 от Вас.

Вариантите за печат са два:

  • формат: 50х35
  • тираж: 500
  • цветност: 4+0

или

  • формат: 50х35
  • тираж: 1000
  • цветност: 4+(4)

Кодът покрива само безплатен печат (CMYK), без пантонни цветове и лак. Експонацията, хартията и довършителните услуги се заплащат от клиента.

Кодът може да бъде използван само веднъж. Една фирма има право на един безплатен печат. Офертата е валидна до края на Януари.

Анкетата можете да попълните оттук: anicolor.printguide.info

neoprint

Нео Принт
тел: 02/ 873 11 96
GSM: 0887 79 21 60
e-mail: office@illusion-bg.com

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.