Тетрадка, която може да ви разплаче

1726
Тетрадка, която може да ви разплаче

Производителят Magnus Ferreus представи преди известно време своя нов продукт, който е създаден така, че да ви разплаче, докато го използвате.

тетрадка с лук, лучена тетрадка

 

Става въпрос за новата така наречена лучена тетрадка, която за разлика от други продукти не залага на своя аромат. Създателите са използвали определени съединения, взаимствани от лука, които ни карат да плачем, докато го режем. Именно то се отделя при триенето межди химикалката/молива и самия лист и предизвиква сълзи в очите на пишещия. От Magnus Ferreus демонстрарат това в следващото рекламно видео.

Сигурно се чудите какво толкова емоционално пише младата дама от клипа? В превод тектът буквално означава: „Има пудинг в хладилника.” Следващото видео показва представянето на продукта от изпълнителния директор на компанията:

Тетрадката все още няма обявена цена и дата за пускане в продажба, но всички вече тръпнат в очакване.

Източник: en.rocketnews24.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/