Топ 10 на най-търсените фирми през месец ноември в каталога www.polygraphy.info

1383

Дигиталните печатници най-после влязоха в топ 10 на www.polygraphy.info, вероятно заради календарната кампания. Месец Ноември – три нови фирми намериха място в Топ 10 на каталога.

Сред търговците на машини и консумативи най-голям е интересът към Дедал Къмпани ООД , МИКРО АСУ и новата фирма в топ 10 – Адком. Сред офсетовите печатници в челото са Юрий Гагарин АД и Бет Принт ООД , а сред дигиталните прави впечатление сериозният интерес, вероятно задари разгара на календарната кампания, към лидерите в дигиталния печат в България Булгед и Джей Пойнт Плюс ООД. Няма промяна спрямо изминалия месец на интересa на потребителите на каталога към доставчиците на хартия – КАРИЕР, Анталис България EООД и Полиграфснаб.

 

  фирма рейтинг
1. Дедал Къмпани ООД 261
2. МИКРО АСУ 223
3. Юрий Гагарин АД 173
4. Бет Принт ООД 172
5. КАРИЕР ООД 170
6. Анталис България EООД 168
7. Адком 159
8. ПОЛИГРАФСНАБ АД 144
9. Булгед 142
10. Джей Пойнт Плюс ООД
141

Вижте архива на фирмите в Топ 100 от месец ноември.

 

Рейтингът се формира според уникалните посещения на профила на фирмата за текущия месец.
В началото на всеки месец резултатите се нулират.

В реално време можете да следите Топ 100 на регистрираните фирми от настоящия месец. Фирмите могат да бъдат филтрирани и по съответна категория с бутона „По категория“

Източник: www.polygraphy.info

 

 

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.