Топ 10 на най-търсените фирми през месец октомври в каталога www.polygraphy.info

3143

Стартираме кратък месечен обзор на най-търсените фирми в каталога, базиран на месечния им рейтинг.

От създаването на електронния каталог www.polygraphy.info, в реално време можете да следите Топ 100 на регистрираните фирми. Рейтингът се формира на база кликове върху профила на фирмите от потребителите. Казано по друг начин – това са най-търсените от потребителите фирми. Целта на тази статистика е само информативна и показва интереса и активността на посетителите на сайта. Статистиката се нулира всеки месец и остава в недостъпен за масовия потребител архив. Поради тази причина решихме, че кратка информация под формата на Топ 10 за изминаля месец може да бъде полезна за посетителите. Освен че ще публикуваме обзора всеки месец, постепенно ще го разширяваме и с допълнителна информация от статистиката.

Ето и резултатът от изминалия месец октомври.
Голям е интересът към Дедал Къмпани ООД, която често е на челните места. Те са и най-търсената фирма за октомври. Сред доставчиците на материали за външна реклама в челото са МИКРО АСУ и Туплекс, а сред доставчиците на хартия – КАРИЕРАнталис България EООД и Полиграфснаб. Не е изненада трайното присъствие в топ 10 на една от най-големите печатници в България, а именно Юрий Гагарин АД. Други офсетови печатници в класацията на изминалия месец са Бет Принт ООД и ДАС-С ЕТ , която отскоро намира място в челото най-вече заради предлаганата от тях услуга поставяне на лайсни и която е много актуална в този период на годината. Голям е интересът на потребителите към ФЛАГМАН ООД, които също са в десятка. Прави впечатление липсата на фирми в топ 10  от областта на дигиталния печат, широкоформатния дигитален печат и търговци на мастила и сувенири.

 

 

  фирма рейтинг
1. Дедал Къмпани ООД  240
2. МИКРО АСУ  236
3. КАРИЕР ООД  173
4. Юрий Гагарин АД  151
5. Туплекс  149
6. Анталис България EООД  149
7. Бет Принт ООД  148
8. ПОЛИГРАФСНАБ АД  140
9. ФЛАГМАН ООД  139
10. ДАС-С ЕТ  138

Вижте архива на фирмите в Топ 100 от месец октомври.

Рейтингът се формира според уникалните посещения на профила на фирмата за текущия месец.
В началото на всеки месец резултатите се нулират.

В реално време можете да следите Топ 100 на регистрираните фирми от настоящия месец. Фирмите могат да бъдат филтрирани и по съответна категория с бутона „По категория“

Източник: www.polygraphy.info

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.