Топ 10 на най-търсените фирми през месец януари в каталога www.polygraphy.info

1243

През първия месец на годината най-популярната фирма в каталога са Микро Асу.

След няколко месечна доминация на  Дедал Къмпани  в Топ 10 има вече нов водач и това са  МИКРО АСУ . Новите фирми в топ десет на рейтинга са Фактор България ЕООД, Принт Медиа ООД, които са търговци на консумативи и оборудване за широкоформатен печат, и добре познатата ни  Офсет ЕООД  за облагородяване на печатна продукция.

От началото на месец февруари условията за класиране по рейтинг на фирмите се промени, като за определянето му вече ще се взема предвид не само посещенията от потребителите на профила, но и тези на уеб сайта и имейлите.

Топ 10 на месец Януари:

фирма рейтинг
1. МИКРО АСУ  235
2. Юрий Гагарин АД 204
3. Дедал Къмпани ООД 204
4. КАРИЕР ООД  194
5. Анталис България EООД 193
6. ПОЛИГРАФСНАБ АД  172
7. Фактор България ЕООД  171
8. Принт Медиа ООД 166
9. Бет Принт ООД 157
10. Офсет ЕООД  150

Вижте архива на всички фирми в Топ 100 от месец януари.

Рейтингът се формира според уникалните посещения на профила, имейла и уебсайта на фирмата за текущия месец.
В началото на всеки месец резултатите се нулират.

В реално време можете да следите Топ 100 на регистрираните фирми от настоящия месец. Фирмите могат да бъдат филтрирани и по съответна категория с бутона „По категория“

Източник: www.polygraphy.info

Пламен Давидов

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.