Тотем Груп ЕООД е новият дистрибутор и сервизен партньор на EFI

1992
Тотем Груп ЕООД е новият дистрибутор и сервизен партньор на EFI
Spread the love

В края на 2018 EFI реши да засили присъствието си на българския пазар като избра още един дистрибутор и сервизен партньор в лицето на Тотем груп ЕООД.

Тази новина беше анонсирана на специално събитие в Брюксел, в централата на EFI.

 

inline_479_https://printguide.info/images/2019/04/company_history_banner_wq72.jpg

 

Стане ли въпрос за високи технологии, иновативност и оптимизиране на производствените разходи, заслужената лидерска позиция в това отношение се пада на EFI (Electronics For Imaging) – компания с над 20 годишна история, базирана в Силициевата долина, водеща в световната трансформация от аналогови към цифрови печатни решения, стигащи нови измерения. От най-добрите софтуерни решения до супер широкия формат, от най-ниската цена на квадратен метър до най-автоматизираните индустриални процеси, от текстила до керамичните плочки – EFI има всичко нужно за изпълнението на безупречен и високо ефективен печатен процес.

 

inline_249_https://printguide.info/images/2019/04/55713631_802678093450093_2480768578979102720_n_uyrm.jpg

 

За целта, EFI не спира да разработва революционни технологии за успешно производство. Широката гама принтери и мастила, в комбинация с гъвкавия софтуер, спомагат за трансформирането и оптимизирането на целия производствен процес, следствие на, което се повишава конкурентоспособността и производителността на фирмите ползващи тяхно оборудване.

Екипът на EFI се състои от повече от 3 000 служители в над 50 офиса по целия свят. Всички от EFI са фокусирани единствено и само върху едно нещо: растежа и успеха на своите клиенти в сферата на дигиталния печат. Ето защо десетки милиони специалисти от печатния бранш, в световен мащаб, се обръщат именно към EFI, за да стимулират техния успех.

 

inline_631_https://printguide.info/images/2019/04/55738290_624400001319084_6463013946038157312_n_rhds.jpg

 

Повече от една трета от световните високопроизводителни широкоформатни принтери, които се произвеждат днес, са част от богатото продуктово портфолио на EFI, което включва брандове като VUTEk, Matan и Reggiani. Любопитен също така е и факта, че EFI е и най-големият производител на UV мастила в света и първи въвежда Green LED технологията в UV печата. По света има почти 20 милиона потребители на EFI Fiery сървъри, което прави марката водеща в световен мащаб.

 

 

Източник: Тотем груп ЕООД

 

Име: Деси Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините, както и кратък студентски стаж в БНТ и БНР.

Настоящи занимания: В последните пет години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в мислене, планиране и реализация на нови формати и проекти, които обогатяват и допълват настоящите сайтове.

В свободното си време: Активен блогър