Тотем груп с нов уебсайт

1823
Тотем груп с нов уебсайт

Доставчикът на дигитално печатно оборудване Тотем груп вече има нов уеб сайт, в който са представени всички марки, които представлява на българския пазар.

Фирма Тотем груп е търговски представител на водещи производители на дигитални машини за печат върху текстил, консумативи и софтуер, като Dgen, EPSON, Rimslow, Transmatic, Sensient, Bullmer, PONGS, Wasatch,  Impulsa и Caldera.

 

В новия уебсайт www.totem-group.eu има изчерпателна информация за всички продукти и услуги, които се предлагат, както и технически спецификации и богат снимков и видео материал на портфолиото на компанията.

 

Тотем груп ЕООД стартира през септември месец 2017 година. Дейността на компанията е насочена към всички производители на различни текстилни изделия – спортни дрехи, мода, домашен текстил, кожа, рекламни агенции и т.н. Фирмата разполага със собствена складова база и офиси разположени на площ от 3000 кв.м. в България – Русе, както и складова база в Скопие – Македония.

Тук можете да видите складовата база на Тотем груп.

Вижте профила на Тотем Груп в онлайн каталога Полиграфия инфо.

За контакти и запитвания:
Адрес: Русе,
ул. Търговска 3

тел: 082 595 255
мобилен: 0896 678 888,
Email: office@totem-group.eu

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.