Триумфално начало на изложението FloraDecora

1261
Триумфално начало на изложението FloraDecora

67 изложители и повече от над 10 700 посетители на изложенията Floradecora и Christmasworld.

Изложенията се проведоха на 27-31 януари 2017 в изложбения център Messe Frankfurt. Партньор за България на изложбения център е Интер Експо център.

 

 

Иновации, нови продукти и идеи – изложбеният център събра в 11 палати четири международни илзожения, които определят тенденциите – Christmasworld, Paperworld, Creativeworld. Floradecora.  За успеха на изложбите говорят самите цифри – общо 2 938 изложителя от 63 държави и над 85 400 посетители от 154 държави.

 

 

 

 

 

 

 

FloraDecora
2017 е премиерата на новото изложение за цветя и озеленяване. Макар и събрано в една палата, изложението е пиршество за сетивата, което има голям потенциал да се превърне в място, определящо тенденциите в озеленяването. Изложителите декларираха задоволството си от постигнатите резултати и установените бизнес контакти.

Floradecora събра всички участници в бизнеса с озеленяване, което им помогна да изненадат потенциалните си клиенти като създадат атмосфера и да им покажат цялостни концепции и нови идеи в озеленяването и декорацията. Профилът на изложителите беше: търговци и производители на рязани цветя, вътрешно озеленяване, балконски растения, луковици, декоративна зеленина, керамика, дърво и сандъци за цветя. 

Тенденциите на FloraDecora
Творчество и изненада – въздействието на цветята е в изненадата. Цветовете – предимно роза, лилаво, прасковено и нежно жълто. Тенденциите при цъфтящите растения е да доставят наслада в градската джунгла, а озеленяването да дава глътка свеж въздух около нас.

 Christmasworld
Пищната палитра от цветове на изложението определя тенденциите за следващата Коледа – топли медни отенъци, злато, снежно бяло, пищно червено и релаксиращи нюанси на синьо, които придават приятна и спокойна атмосфреа, но изглеждат празнично. Коледната култура на Европа е навсякъде чрез стари, традиционни и съживени предмети, сувенири и осветление.

 


Тенденциите на Christmasworld
Vintage
е тенденцията за 2017 в света не само на Коледните продукти, но и на сувенирите и декорацията за дома през останалите сезони.

Вижте повече за изложението Paperworld.

Специални благодарности на Интер Експо център и Messe Frankfurt за поканата.

Автор: Деси Тодорова

 

 

 

Име: Десислава Тодорова

Професионален опит: Познава печатния бранш по-добре от страната на клиента. Над 10 години се занимава с организацията на рекламни кампании, медия планиране, събития и продажба на реклама. Образованието по "Масови комуникации" в НБУ със специалност "Продуцентство" й дава възможност да се занимава с рекламните кампании на големи концерти и събития. Има стаж в БТА като репортер - мястото, на което е научила как се пишат новините.

Настоящи занимания: В последните 15 години се е посветила на портала Printguide.info и свързаните с него сайтове. През повечето време се занимава с продажби на рекламните площи, но не малка част от времето си отделя в създаване на новите проекти към портала.
Създател на печатните издания "Принт идея", "Dotbrain - пътеводител на пазара на труда в печата и рекламното производство".

В свободното си време: активен блогър и любител-градинар.